Stressvrije software voor ondersteuning van sociale media

Leun achterover ontspan terwijl LiveAgent alle meldingen omzet in tickets.

 • ✓ Geen installatiekosten    
 • ✓ 24/7 klantenservice    
 • ✓ Geen kredietkaart nodig    
 • ✓ Op elk moment opzegbaar
Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Social
Social media support software

Ondersteuning voor sociale media in uw helpdesk

LiveAgent is helpdesksoftware met meerdere kanalen die al uw klanteninteracties van meerdere sociale netwerken verzamelt en logisch op één en dezelfde plaats organiseert. Door LiveAgent voor klantenservice te gebruiken, kunt u zich concentreren op de belangrijkste zakelijke taken en tegelijkertijd de klantentevredenheid hoog houden.

Ondersteuning via sociale media door LiveAgent is snel, efficiënt en kosteneffectief. Probeer het vandaag nog.

 • GetApp leaders 2021
 • SourceForge leader fall 2021
 • Best help desk software

Laat LiveAgent uw berichten op sociale media afhandelen

Wordt u vaak afgeleid door sociale media berichten van uw (potentiële) klanten? Het is voorbij. Verbind al uw sociale media kanalen met LiveAgent en geniet van de geavanceerde automatisering. Met een onbeperkte geschiedenis en uniforme berichten krijgt u een volledig beeld van elke persoon met wie u ooit praat.

Wat is inbegrepen?

Facebook

Onze Facebook-integratie elimineert de noodzaak om meerdere apparaten en sociale media-accounts op te volgen en het delen van inloggegevens. Alle vertegenwoordigers kunnen vanuit uw algemene inbox op tickets reageren, dus u hoeft niet afhankelijk te zijn van een Facebook-paginabeheerder.

Het gebruik van uw Facebook-integratie is eenvoudig. Koppel eenvoudig uw Facebook-bedrijfspagina (of pagina’s!) aan uw LiveAgent-dashboard en ga aan de slag. Eventuele opmerkingen op uw sociale berichten of vermeldingen van uw pagina worden automatisch omgezet in tickets, waarop u kunt reageren en vervolgens kunt archiveren. Als gevolg hiervan kan het u helpen een loyale online community op te bouwen door de klantenbetrokkenheid te vergroten.

Facebook Integration Demo: How It Works | Live Agent03:02Youtube video: Facebook Integration Demo: How It Works
Live Agent
Facebook messenger chat app

Facebook Messenger

LiveAgent’s Facebook Messenger-integratie stelt u in staat om in realtime met uw klanten te chatten. Wanneer uw Facebook-pagina een direct bericht ontvangt, wordt deze onmiddellijk omgezet in een ticket en naar het LiveAgent-dashboard gepusht. U kunt eenvoudig antwoorden, bijlagen verzenden of zelfs op de “Vind ik leuk” -knop drukken.

Twitter

Met de Twitter-integratie van LiveAgent kunt u alle @vermeldingen van uw pagina of alle #hashtags van uw keuze volgen.

Verbind eenvoudig uw Twitter-account met uw LiveAgent-dashboard en kies welke hashtags en vermeldingen u wilt controleren. Alle gecontroleerde hashtags en vermeldingen worden automatisch omgezet in tickets en kunnen automatisch worden toegewezen aan de afdeling die u kiest. LiveAgent haalt automatisch alle tweets op met u gecontroleerde trefwoorden en u kunt ze beantwoorden vanaf uw dashboard.

How to Monitor Twitter with LiveAgent | Live Agent06:38Youtube video: How to Monitor Twitter with LiveAgent
Live Agent
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Instagram

LiveAgent’s Instagram-integratie stelt u in staat om berichten die u zijn getagd of genoemd in, evenals reageren op eventuele opmerkingen over uw posts op sociale media. Bovendien hebt u met de algemene inbox van LiveAgent al uw tickets op één en dezelfde plaats, dus het is niet nodig om meerdere apparaten of accounts te controleren. Als gevolg hiervan bespaart LiveAgent uw vertegenwoordigers tijd, verbetert het hun reactietijden op vragen en verhoogt het tegelijkertijd de productiviteit van vertegenwoordigers. Probeer het vandaag nog en creëer meteen een sterke aanwezigheid op sociale media.

Viber

Met de Viber-integratie van LiveAgent kunt u Viber-berichten ontvangen en beantwoorden in uw algemene inbox. Bekijk hoe het werkt in onze demovideo!

Viber Integration Demo | LiveAgent | Live Agent01:55Youtube video: Viber Integration Demo | LiveAgent
Live Agent

Nuttige functies om je sociale media-ondersteuning te versnellen

U hoeft geen uren op sociale media te spenderen om uw klanten tijdig te beantwoorden.

Elk privébericht van sociale mediakanalen komt op dezelfde plaats terecht zoals emails, chats en oproepen.

Kies uit honderden triggers en voorwaarden om uw workflow en processen te automatiseren.

Gebruik specifieke labels of verscheidene afdelingen om uw sociale media ondersteuningskanalen te beheren.

Verhoog uw productiviteit door standaardberichten te gebruiken, bijlagen toe te voegen en notities in te voegen.

Peter Komornik

LiveAgent combineert uitstekende live chat, ticketing en automatisering die ons in staat stelt om uitzonderlijke ondersteuning te bieden aan onze klanten.

black Slido logo

Redelijk geprijsde software

We hebben het anders aangepakt dan de andere software op de markt. We bieden bepaalde kanalen aan als add-ons, wat u geld bespaart, vooral als u een groot aantal vertegenwoordigers heeft. Betaal alleen voor wat u gebruikt met onze transparante prijzen.

14 Dagen proefperiode
Geen kredietkaart nodig
en veel meer
$9 maand

Small business

 • Onbeperkte ticketgeschiedenis
 • 3 email addresses
 • 3 contact forms
 • 1 API key
$29 maand

Medium business

 • Everything in Small, plus
 • 10 email addresses
 • 3 live chat buttons
 • Departments management
$0 maand

Gratis

 • 7 dagen ticketgeschiedenis
 • 1 emailadres
 • & chatknop
 • 1 contact form

Een concurrentievoordeel hebben

Door uw sociale klantenservice te stroomlijnen tot helpdesksoftware, krijgt u een voordeel ten opzichte van uw concurrenten. Klanten willen gemakkelijk contact met u opnemen, zonder dat ze hoeven uit te zoeken welk socialmediakanaal het snelst is en de meeste kans heeft om een ​​antwoord te krijgen.

Houd er rekening mee dat goede oude emails geleidelijk worden vervangen door realtime live chat, callcentersoftware en berichten op sociale media. Met LiveAgent kunt u direct reageren. Door te investeren in klantenservicesoftware kunt u snelle, gemakkelijke en naadloze klantenondersteuning bieden.

Have a competitive advantage
How to choose the right help desk software

Verhoog klantenbehoud

Bedrijven kunnen het klantenbehoud verbeteren door middel van verschillende marketingstrategieën, waaronder het geven van geschenken, enquêtes en kortingen.

De meest vergeten strategie voor sociale media is echter het bieden van uitzonderlijke klantenservice. Daar is geen geheim voor. Tevreden klanten komen vaak terug.

Om een ​​uitstekende klantenondersteuning te krijgen, moet u uw klantenondersteuningsteam eerst uitrusten met een goede tool voor het beheer van sociale media.

LiveAgent verzamelt alle vermeldingen en berichten op één platform, waardoor uw klantenservicemedewerkers efficiënter en effectiever kunnen werken. Als gevolg hiervan verbetert u de klantenbetrokkenheid en dus ook het klantenbehoud.

Meer dan 30000 bedrijven zijn al overtuigd

Bekijk onze succesverhalen en getuigenissen om erachter te komen hoe LiveAgent uw klantenondersteuning een boost kan geven en de klantentevredenheid van uw zakenpartners kan verhogen.

Gebruik ons op welke manier u maar wil

LiveAgent past zich aan aan uw bedrijfsgrootte en sector. We hebben reeds organisaties van alle types en groottes geholpen. Bekijk wat ze over het gebruik van onze software te zeggen hebben.

Business bag - icon

Business Oplossingen

Start-ups & Bedrijven

Ondernemingen

Overheid

Onderwijs & NGO

Industry Solutions - icon

Industrie Oplossingen

E-commerce & Diensten

Reizen & Accomodatie

Marketing & Telecom

Entertainment

Redenen waarom u
sociale klantenservicesoftware zou moeten gebruiken

Hebt u zich ooit afgevraagd waarom bedrijven met hun klanten zijn gaan communiceren via sociale klantenservicesoftware in plaats van rechtstreeks via sociale media? Het is omdat ze het zat waren om via sociale media verschillende apparaten te monitoren, inloggegevens te delen en van tabblad te wisselen! Herkent u zichzelf in het volgende?

Smiley face icon

Het grote geheel niet zien

Weet u niet waarover u vorige gesprek met een klant ging omdat het zich op een ander kanaal bevond? LiveAgent houdt het bij.
Clock icon

Kostbare tijd verliezen

Schakelt u te vaak tussen verschillende soorten software? Laat LiveAgent het werk voor u doen.

Web icon

Moeilijk te beheren

Beheert u meerdere profielen op verschillende sociale netwerken? Met LiveAgent kunt u ze allemaal vanuit één dashboard beheren.

Wat is sociale media klantenservice?

Klantenservice voor sociale media is een relatief nieuwe softwareniche. Het belangrijkste doel is om elk bericht en elke vermelding van uw merk op verschillende sociale netwerken te verzamelen in één systeem van waaruit u met uw publiek kunt communiceren.

Het belangrijkste voordeel is dat u deel uitmaakt van het helpdesksysteem met meerdere kanalen stelt u in staat om klanteninteracties van andere klantenondersteuningskanalen op dezelfde plaats te bekijken. Bovendien wordt elk bericht verzameld in de universele inbox en vervolgens omgezet in uniforme tickets met de hybride ticketstream.

What is social media customer service
How to choose social support system

Hoe kiest u een sociaal ondersteuningssysteem?

Als u hebt besloten om uw sociale mediapubliek buiten specifieke netwerken te gaan ondersteunen, wilt u misschien alle vereisten voor het systeem opschrijven. In de eerste ronde moet u controleren of u uw emailcommunicatie naar dezelfde plaats gaat verplaatsen, waar u sociale-mediaberichten zult ontvangen.

Daarna kunt u overwegen live chatondersteuning aan te bieden, door toe een inkomend callcenter toe te voegen of door het bieden van selfserviceondersteuning via een kennisbank. Tenslotte wilt u misschien een platform hebben, zoals een klantenportaal, waar gebruikers al hun verzoeken kunnen vinden, vragen kunnen stellen aan een forum, verbeteringen kunnen voorstellen en feedback kunnen geven.

Aarzel niet, probeer LiveAgent vandaag nog

LiveAgent is de meest beoordeelde en de hoogst gewaardeerde helpdesksoftware voor KMO’s in 2020. Daar is een reden voor. We bieden helpdesksoftware van wereldklasse die een naadloze ervaring creëert voor zowel uw klantenserviceteam als klanten. Probeer LiveAgent vandaag nog met onze gratis proefperiode van 14 dagen , of probeer onze gratis versie van LiveAgent . We zijn blij met u als klant.

Don't hesitate, try LiveAgent today
Social media support comparison

Vergelijking van sociale media ondersteuning

Als u op zoek bent naar het beste helpdesksysteem met ondersteuning voor sociale media, is het een noodzaak om verschillende alternatieven te vergelijken. De helpdesk met meerdere kanalen bevat veel meer dan alleen social media connectoren. Ook al hebt u misschien niet alle functies nodig, het is essentieel om bepaalde kanalen toe te voegen terwijl uw bedrijf groeit.

Wat zeggen de cijfers over sociale media-ondersteuning?

ticketing email ticketing - icon

Sociale Media-Ondersteuning

65% van de mensen tussen de 18-34 geloven dat sociale media een doeltreffend kanaal is voor klantenservice.Microsoft

Speed o meter - icon

Reactietijd

48% van de consumenten verwacht een antwoord op sociale media vragen en klachten binnen de 24 uur.Statista

Connect favourite VoIP provider and contacts icon

Vlotte ervaring

Meer dan 50% van de bedrijven meldt dat een van de meest kritieke klantenproblemen “het bieden van een naadloze klantenervaring via meerdere kanalen is.” Incite Group

call center cloud based call center software - icon

Digitaal versus Stem

57% van de klanten contacteert liever bedrijven via digitale media zoals email of sociale media dan gebruik te maken van stemondersteuning. Ameyo

Brand loyalty stems from good service

Merkloyaliteit ontstaat bij een goede service

Vriendelijke medewerkers of klantenservicemedewerkers zorgen voor een gedenkwaardige ervaring die ervoor zorgt dat consumenten bij een merk blijven, voor 73% van de klanten.

Die ervaring bieden kan eenvoudig zijn als u weet wat het inhoudt. Volgens Shep Hyken, een expert in klantenservice, moeten vertegenwoordigers van de klantenondersteuning tijdig, op een persoonlijke manier en nooit vergeten extra vragen te stellen. Als een klant u bijvoorbeeld vraagt ​​om zijn probleem snel op te lossen, vraag hem dan hoe snel om aan zijn verwachtingen te voldoen.

Vergeet niet dat loyale klanten het rendement op investering verhogen omdat ze de neiging hebben meer te kopen.

Alle ondersteuningskanalen op één en dezelfde plaats

LiveAgent’s klantenservicesoftware voor sociale media integreert met meerdere communicatiekanalen en biedt bijna 200 functies.

Frequently asked questions

What is social media customer service?

Social media customer service is providing customer service to customers or potential customers via social media platforms such as Facebook, Instagram, or Twitter. Social media customer service includes replying to direct messages, comments and mentions within a 24 hour period.

How to use social media as a tool for customer service?

The best way to use social media as a tool for customer service, is to treat your social media channels as you would an official ticket from a customer. Provide quick, honest, sweet and knowledgeable answers to any messages, comments or mentions.

What is social media customer service software?

Social media customer service software is a part of the help desk solution. It enables your customer representatives to answer customer inquiries promptly from one interface. As a result, they do not need to switch between platforms to answer. The software can prevent customer frustration and dissatisfaction since you'll never lose track of customer inquiries. Being present and respond fast is important to build customer relationships on SoMe platforms. With this social media customer service solution, you can build customer loyalty efficiently and effectively right away.

Why is LiveAgent ideal for social media customer service?

LiveAgent connects with multiple social media platforms. For instance, whenever you get a comment or a mention on a post from Instagram, you'll receive a ticket inside LiveAgent. The same applies to Twitter. Moreover, you can connect Viber and Facebook.

Why is social media important for customer service?

Social media is important for customer service because it enables businesses to interact with their audience. Businesses can easily update their customers about upcoming events, sales, or changes. In the same manner, customers can contact businesses with questions, comments or concerns. If customer questions go unanswered, customers won’t hesitate to take their business elsewhere.

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig
Related Articles to Klantenservicesoftware voor sociale media – OUD
Bekijk de beste callcentervergelijking voor 2023 op basis van prijs, functies, functionaliteit en klantenrecensies van Captterra, G2 en meer!

Alternatief voor callcenter voor verkoop en ondersteuning

Het artikel vergelijkt verschillende software-oplossingen voor callcenters, waaronder LiveAgent, AirCall, RingCentral, TalkDesk en Zendesk Talk. Het bevat informatie over de prijsklasse, functies zoals gespreksregistratie en voorspellende kiezers, en rapportage/analyse. Samenvattend bieden alle genoemde oplossingen een gemengd callcenter, een inkomend callcenter, een handmatige kiezer en een beheer van de wachtrij voor oproepen, terwijl niet alle oplossingen alle functies ondersteunen, zoals voorspellende kiezers en realtime chat. LiveAgent wordt beschreven als een alternatief voor klantenondersteuning.

Wilt u sociale media beheren als een pro? Met behulp van deze checklist voor het beheer van sociale media zullen uw accounts van de grond komen.

Sociale mediabeheer checklijst

Een contentkalender kan helpen bij het plannen van social media campagnes en ervoor zorgen dat de content overeenkomt met de marketingstrategie. Er zijn verschillende tools beschikbaar om deze kalender te maken, zoals Kontentino. Het bijwerken van een advertentiestrategie voor social media is ook belangrijk om naamsbekendheid te vergroten en verkeer naar de website te genereren. Dit proces omvat het targeten van de juiste doelgroep, het kiezen van de juiste kanalen en het meten van de resultaten. Tools zoals Facebook Ads Manager kunnen helpen bij het bijwerken van de advertentiestrategie. Het uitvoeren van een sociale media-audit is belangrijk om sterke en zwakke punten van de strategie te identificeren en gebieden te vinden die verbetering behoeven. Kontentino kan opnieuw worden gebruikt om de prestaties van social media-accounts bij te houden en te identificeren waar verbetering nodig is. Het stellen van toekomstige doelen is ook van cruciaal belang voor het ontwikkelen van een succesvolle social media-strategie en het monitoren van de voortgang ervan. SMART-doelen en het bepalen van belangrijke prestatie-indicatoren zijn belangrijke aspecten van dit proces.

LiveAgent biedt een ticketsysteem, integratie met meerdere kanalen en meer dan 175 functies. Verhoog de klantentevredenheid en verbeter de conversieratio.

Op zoek naar een Samanage-alternatief?

LiveAgent biedt een oplossing om de klantenondersteuning naar een hoger niveau te tillen en biedt verbeterde werkstroom voor vertegenwoordigers, verhoogde klantentevredenheid, klantenbehoud en een beter merkimago. Het heeft meer dan 175 functies en meer dan 40 integraties, waaronder live chat met chatsnelheden van 2,5 seconden en 24/7 klantenondersteuning. Het wordt geprezen door klanten vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en aanbevolen door bedrijven zoals Marietta Corporation. Bedrijven stappen over op LiveAgent vanwege verbeterde klanttevredenheid, verlaagde werktijd en verhoogde productiviteit. Het biedt drie abonnementen en alle ondersteuning die u nodig heeft.

Schakel over naar geweldige live chatsoftware met een ticketsysteem met meerdere kanalen. Verbeter uw helpdesk met email, sociale media en nog veel meer.

Op zoek naar Gebruiksvriendelijk alternatief?

LiveAgent wordt door verschillende bedrijven geprezen als een geweldige tool voor klantenservice. Het helpt bij het categoriseren en bijhouden van tickets, en verbetert de communicatie met klanten, inclusief live chatten. Het is ook kosteneffectief en heeft de responstijd van bedrijven verbeterd, resulterend in een hogere klanttevredenheid en verkoop. Over het algemeen wordt LiveAgent beschouwd als een betere oplossing dan vergelijkbare tools, en het ondersteuningsteam reageert snel op implementatieproblemen.

LiveAgent is a help desk solution that connects multiple channels in one interface. Find out more about LiveAgent and its business/industry benefits.

Stressvrije ondersteuningssoftware voor sociale media

LiveAgent is een populaire tool voor klantenservice die door talloze klanten wordt geprezen vanwege de handige rapportagefuncties, eenvoudige installatie en voortdurende ondersteuning. Het biedt verschillende integraties met sociale media, telefoon en e-mail, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor het bijhouden van een groot aantal ondersteuningsverzoeken. Verschillende klanten hebben hun positieve ervaringen gedeeld, zoals het verbeteren van de klantentevredenheid en de verkoop, het verminderen van de responstijd en het besparen van kostbare tijd. Het is zeer aanbevolen als een betere en meer professionele klantenbenadering voor elk snel online bedrijf.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo