Gratis proefperiode

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Sociale media waar u gestrest van raakt?

Leun achterover ontspan terwijl LiveAgent alle meldingen omzet in tickets.

  • ✓ Geen installatiekosten    
  • ✓ 24/7 klantenservice    
  • ✓ Geen kredietkaart nodig    
  • ✓ Op elk moment opzegbaar
Gebruikt door
logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
Social
Social media support software

Ondersteuning voor sociale media in uw helpdesk

LiveAgent is helpdesksoftware met meerdere kanalen die al uw klanteninteracties van meerdere sociale netwerken verzamelt en logisch op één en dezelfde plaats organiseert. Door LiveAgent voor klantenservice te gebruiken, kunt u zich concentreren op de belangrijkste zakelijke taken en tegelijkertijd de klantentevredenheid hoog houden.

Ondersteuning via sociale media door LiveAgent is snel, efficiënt en kosteneffectief. Probeer het vandaag nog.

Laat LiveAgent uw berichten op sociale media afhandelen

Wordt u vaak afgeleid door sociale media berichten van uw (potentiële) klanten? Het is voorbij. Verbind al uw sociale media kanalen met LiveAgent en geniet van de geavanceerde automatisering. Met een onbeperkte geschiedenis en uniforme berichten krijgt u een volledig beeld van elke persoon met wie u ooit praat.

Wat is inbegrepen?

Facebook

Onze Facebook-integratie elimineert de noodzaak om meerdere apparaten, accounts te controleren en inloggegevens te delen. Alle vertegenwoordigers kunnen vanuit uw algemene inbox op tickets reageren, dus u hoeft niet afhankelijk te zijn van een Facebook-paginabeheerder.

Facebook messenger chat app

Facebook Messenger

LiveAgent’s Facebook Messenger-integratie stelt u in staat om in realtime met uw klanten te chatten. Wanneer uw Facebook-pagina een direct bericht ontvangt, wordt deze onmiddellijk omgezet in een ticket en naar het LiveAgent-dashboard gepusht. U kunt eenvoudig antwoorden, bijlagen verzenden of zelfs op de “Vind ik leuk” -knop drukken.

Twitter

Met de Twitter-integratie van LiveAgent kunt u alle @vermeldingen van uw pagina of alle #hashtags van uw keuze volgen.

Verbind eenvoudig uw Twitter-account met uw LiveAgent-dashboard en kies welke hashtags en vermeldingen u wilt controleren. Alle gecontroleerde hashtags en vermeldingen worden automatisch omgezet in tickets en kunnen automatisch worden toegewezen aan de afdeling die u kiest. LiveAgent haalt automatisch alle tweets op met u gecontroleerde trefwoorden en u kunt ze beantwoorden vanaf uw dashboard.

Instagram

Met de Instagram-integratie van LiveAgent kunt u berichten bekijken en beantwoorden waarin u bent getagd of genoemd, en kunt u reageren op eventuele opmerkingen over uw berichten. Met de algemene inbox van LiveAgent hebt u al uw tickets onder één dak, dus het is niet nodig om meerdere apparaten of accounts te monitoren. LiveAgent bespaart uw vertegenwoordigers tijd, verbetert hun responstijden op vragen en verhoogt tegelijkertijd de productiviteit van vertegenwoordigers. Probeer het vandaag nog.

Viber

Met de Viber-integratie van LiveAgent kunt u Viber-berichten ontvangen en beantwoorden in uw algemene inbox. Bekijk hoe het werkt in onze demovideo!

Nuttige functies om je sociale media-ondersteuning te versnellen

U hoeft geen uren op sociale media te spenderen om uw klanten tijdig te beantwoorden.

Elk bericht op sociale media belandt uiteindelijk op dezelfde plaats als emails, chats en oproepen.

Kies uit honderden triggers en voorwaarden om uw workflow en processen te automatiseren.

Gebruik specifieke labels of verscheidene afdelingen om uw sociale media ondersteuningskanalen te beheren.

Verhoog uw productiviteit door standaardberichten te gebruiken, bijlagen toe te voegen en notities in te voegen.

Peter Komornik

LiveAgent combineert uitstekende live chat, ticketing en automatisering die ons in staat stelt om uitzonderlijke ondersteuning te bieden aan onze klanten.

Peter Komornik, CEO
logo slido black

Betaalbare software

We kozen voor een andere benadering dan de andere software op de markt. We bieden bepaalde kanalen als add-ons, wat u  geld bespaart, vooral als u een groot aantal vertegenwoordigers hebt. Betaal enkel voor wat u gebruikt met onze transparante prijzen.

Add-on

Add-on

Betaal enkel voor sociale media-kanalen wanneer je ze nodig hebt.

39 /maand
All-Inclusive

Alles Inbegrepen

Elke LiveAgent-functie inclusief sociale media-ondersteuning.

39 /maand

Beschik over een concurrentievoordeel

Door uw sociale media-klantenservice te stroomlijnen tot helpdesksoftware, beschikt u over een voorsprong op uw  concurrenten. Klanten willen u gemakkelijk kunnen contacteren, zonder eerst uit te zoeken welk kanaal het snelste is en het meeste kans op een antwoord heeft.

Onthoud dat de goeie ouwe emails langzaamaan vervangen worden door realtime live chat, callcentersoftware en sociale mediaberichten. Met LiveAgent kunt u onmiddellijke reacties bieden. Investeren in een Nederlandse klantenservicesoftware zal u helpen met het bieden van snelle, handige en vlotte klantenondersteuning.

Have a competitive advantage

Meer dan 30000 bedrijven kunnen het niet mis hebben

Bekijk onze succesverhalen en getuigenissen om erachter te komen hoe LiveAgent je klantenondersteuning een boost kan geven en de klantentevredenheid van uw zakenpartners kan verhogen.

Gebruik ons op welke manier u maar wil

LiveAgent past zich aan aan je bedrijfsgrootte en branche. We hebben reeds organisaties van alle types en groottes geholpen. Bekijk wat ze over het gebruik van onze software te zeggen hebben.

Business pages

Business Oplossingen

Start-ups & Bedrijven

Ondernemingen

Overheid

Onderwijs & NGO

Industry Solutions

Industrie Oplossingen

E-commerce & Diensten

Reizen & Accomodatie

Marketing & Telecom

Entertainment

Redenen waarom u een sociale klantenservicesoftware moet gebruiken

Vraagt u zich ooit afgevraagd waarom bedrijven met hun klanten begonnen te communiceren via een sociale klantenservicesoftware in plaats van rechtstreeks op sociale media? Omdat ze het in de gaten houden van verschillende apparaten, het delen van inloggegevens en het schakelen tussen tabbladen helemaal moe waren! Herkent u zichzelf bij het volgende?

Smiley face icon

Het grote geheel niet zien

Weet u niet waarover u vorige gesprek met een klant ging omdat het zich op een ander kanaal bevond? LiveAgent houdt het bij.

Clock icon

Kostbare tijd verliezen

Schakelt u te veel over naar een andere software of hardware? Laat LiveAgent het werk voor u doen.

Web icon

Moeilijk te beheren

Beheert u verschillende profielen op verschillende sociale media? Met LiveAgent kunt u ze allemaal vanop één dashboard beheren.

Wat is sociale media klantenservice?

Sociale media klantenservice is een relatief nieuwe softwareniche. Het hoofddoel is om elk bericht en vermelding op verschillende sociale netwerken in één systeem te verzamelen vanwaar u met uw publiek kan communiceren.

Het belangrijkste voordeel is dat deel uitmaken van een helpdesksysteem met meerdere kanalen je in staat stelt om klanteninteracties van andere kanalen te zien op dezelfde plaats.
Daarbij wordt elk bericht verzameld in de universele inbox en daarna omgezet in verenigde tickets met de hybride ticketstroom.

What is social media customer service   kópia
How to choose social support system

Hoe kiest u een sociaal ondersteuningssysteem?

Als u hebt beslist om uw sociale mediapubliek buiten de specifieke netwerken te ondersteunen, dan begint u best met het noteren van alle vereisten die u hebt voor het systeem. In de eerste ronde moet u controleren of u het emailverkeer op dezelfde plaats als uw sociale media-verkeer wil brengen.

Daarna moet u overwegen om live chatondersteuning te voorzien, een callcenter toe te voegen of om zelfbedieningsondersteuning te voorzien via een kennisbank. Last but not least wilt u misschien over een platform zoals het klantenportaal beschikken, waar gebruikers al hun vragen kunnen vinden, hun vragen aan een forum kunnen stellen of verbeteringen en feedback kunnen toevoegen.

Aarzel niet, probeer LiveAgent vandaag nog

LiveAgent is de meest beoordeelde en de hoogst gewaardeerde Nederlandse helpdesksoftware voor KMO’s in 2020. Daar is een reden voor. We bieden een helpdesksoftware van wereldklasse die een vlotte ervaring creëert voor zowel uw team als uw klanten. Probeer LiveAgent vandaag nog met onze gratis 14-daagse demo, of probeer onze gratis versie van LiveAgent uit. We zullen u graag ontvangen.

Don t hesitate, try LiveAgent today
Social media support comparison

Vergelijking van sociale media ondersteuning

Als u op zoek bent naar het beste helpdesksysteem met sociale media-ondersteuning, dan moet u zeker verschillende alternatieven vergelijken. De helpdesk met meerdere kanalen bevat veel meer dan enkel connectoren voor sociale media. Zelfs al hebt u niet elke functie nodig, het is essentieel om de keuze te hebben om een bepaald kanaal toe te voegen terwijl uw bedrijft groeit.

Wat zeggen de cijfers over sociale media-ondersteuning?

ticketing email ticketing

Sociale Media-Ondersteuning

65% van de mensen tussen 18-34 jaar gelooft dat sociale media effectieve kanalen zijn voor klantenservice. Microsoft

Speed o meter

Reactietijd

48% van de klanten verwacht een reactie op vragen en klachten via sociale media binnen de 24 uur. Statista

Connect favourite VoIP provider and contacts

Vlotte ervaring

Meer dan 50% van de bedrijven meldt dat hun meest kritieke probleem met klantenervaring het “bieden van een vlotte ervaring over verschillende kanalen heen” is. Incite Group​

call center cloud based call center software

Digitaal vs Stem

57% van de klanten contacteert liever bedrijven via digitale media zoals email of sociale media dan gebruik te maken van stemondersteuning. Ameyo

Brand loyalty stems from good service

Merkloyaliteit ontstaat bij een goede service

Vriendelijke medewerkers op vertegenwoordigers van de klantenservice zorgen voor de memorabele ervaring die ervoor zorgt dat klanten bij een bepaald merk blijven, volgens 73% van de klanten.

Die ervaring bieden kan gemakkelijk zijn, als u weet wat het inhoudt. Volgens Shep Hyken, een expert in klantenservice, moeten klantenondersteuningsvertegenwoordigers tijdig en op een persoonlijke manier antwoorden en nooit vergeten om de extra vragen te stellen. Bijvoorbeeld, als een klant u vraagt om hun probleem snel op te lossen, vraag hen dan hoe snel zodat aan de verwachtingen kan voldaan worden of ze verlaagd moeten worden.

Onthoud, trouwe klanten verhogen het rendement op investering omdat ze de neiging hebben om meer te kopen.

Alle ondersteuningskanalen op één en dezelfde plaats

De klantenservicesoftware van LiveAgent voor sociale media kan worden geïntegreerd met meerdere communicatiekanalen en biedt bijna 200 functies.

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

FAQ

Wat is klantenservice via sociale media?

Klantenservice via sociale media biedt klantenservice aan klanten of potentiële klanten via sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram of Twitter. Klantenservice op sociale media omvat het beantwoorden van directe berichten, opmerkingen.

Hoe gebruikt u sociale media als hulpmiddel voor klantenservice?

De beste manier om sociale media te gebruiken als hulpmiddel voor klantenservice, is door uw sociale mediakanalen te behandelen zoals u een officieel ticket van een klant zou doen. Geef snelle, eerlijke, lieve en deskundige antwoorden op berichten, opmerkingen of vermeldingen.

Wat is klantenservicesoftware voor sociale media?

Klantenservicesoftware voor sociale media is een onderdeel van de helpdeskoplossing. Het stelt uw klantvertegenwoordigers in staat om vragen van klanten onmiddellijk vanuit één interface te beantwoorden. Als gevolg hiervan hoeven ze niet tussen platforms te schakelen om te antwoorden. De software kan frustratie en ontevredenheid van klanten voorkomen omdat u vragen van klanten nooit uit het oog verliest. Aanwezig zijn en snel reageren is belangrijk om klantenrelaties op te bouwen op SoMe-platforms. Met deze klantenservice oplossing voor sociale media kunt u meteen efficiënt en effectief klantenloyaliteit opbouwen.

Waarom is LiveAgent ideaal voor klantenservice via sociale media?

LiveAgent maakt verbinding met meerdere sociale mediaplatforms. Als u bijvoorbeeld een opmerking of een vermelding op een post van Instagram krijgt, ontvangt u een ticket binnen LiveAgent. Hetzelfde geldt voor Twitter. Bovendien kunt u Viber en Facebook verbinden.

Waarom is sociale media belangrijk voor klantenservice?

Sociale media zijn belangrijk voor klantenservice omdat het bedrijven in staat stelt te communiceren met hun publiek. Bedrijven kunnen hun klanten gemakkelijk op de hoogte houden van aankomende evenementen, verkopen of wijzigingen. Op dezelfde manier kunnen klanten bedrijven contacteren met vragen, opmerkingen of opmerkingen. Als vragen van klanten onbeantwoord blijven, zullen klanten niet aarzelen om over te stappen naar een ander bedrijf.

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×

Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo