Stressvrije software voor ondersteuning van sociale media

Leun achterover ontspan terwijl LiveAgent alle meldingen omzet in tickets.

 • ✓ Geen installatiekosten
 • ✓ 24/7 klantenservice
 • ✓ Geen kredietkaart nodig
 • ✓ Op elk moment opzegbaar
Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Social
Social media support software

Ondersteuning voor sociale media in uw helpdesk

LiveAgent is met meerdere kanalen die al uw klanteninteracties van meerdere sociale netwerken verzamelt en logisch op één en dezelfde plaats organiseert. Door LiveAgent voor klantenservice te gebruiken, kunt u zich concentreren op de belangrijkste zakelijke taken en tegelijkertijd de klantentevredenheid hoog houden.

Ondersteuning via sociale media door LiveAgent is snel, efficiënt en kosteneffectief. Probeer het vandaag nog.

 • SourceForge leader fall 2021

Laat LiveAgent uw berichten op sociale media afhandelen

Wordt u vaak afgeleid door sociale media berichten van uw (potentiële) klanten? Het is voorbij. Verbind al uw sociale media kanalen met LiveAgent en geniet van de geavanceerde automatisering. Met een onbeperkte geschiedenis en uniforme berichten krijgt u een volledig beeld van elke persoon met wie u ooit praat.

Wat is inbegrepen?

Facebook

Onze Facebook-integratie elimineert de noodzaak om meerdere apparaten en sociale media-accounts op te volgen en het delen van inloggegevens. Alle vertegenwoordigers kunnen vanuit uw algemene inbox op tickets reageren, dus u hoeft niet afhankelijk te zijn van een Facebook-paginabeheerder.

Het gebruik van uw Facebook-integratie is eenvoudig. Koppel eenvoudig uw Facebook-bedrijfspagina (of pagina’s!) aan uw LiveAgent-dashboard en ga aan de slag. Eventuele opmerkingen op uw sociale berichten of vermeldingen van uw pagina worden automatisch omgezet in tickets, waarop u kunt reageren en vervolgens kunt archiveren. Als gevolg hiervan kan het u helpen een loyale online community op te bouwen door de klantenbetrokkenheid te vergroten.

Facebook Integration Demo: How It Works | Live Agent03:02Youtube video: Facebook Integration Demo: How It Works
Live Agent
Facebook messenger chat app

Facebook Messenger

LiveAgent’s Facebook Messenger-integratie stelt u in staat om in realtime met uw klanten te chatten. Wanneer uw Facebook-pagina een direct bericht ontvangt, wordt deze onmiddellijk omgezet in een ticket en naar het LiveAgent-dashboard gepusht. U kunt eenvoudig antwoorden, bijlagen verzenden of zelfs op de “Vind ik leuk” -knop drukken.

Twitter

Met de Twitter-integratie van LiveAgent kunt u alle @vermeldingen van uw pagina of alle #hashtags van uw keuze volgen.

Verbind eenvoudig uw Twitter-account met uw LiveAgent-dashboard en kies welke hashtags en vermeldingen u wilt controleren. Alle gecontroleerde hashtags en vermeldingen worden automatisch omgezet in tickets en kunnen automatisch worden toegewezen aan de afdeling die u kiest. LiveAgent haalt automatisch alle tweets op met u gecontroleerde trefwoorden en u kunt ze beantwoorden vanaf uw dashboard.

How to Monitor Twitter with LiveAgent | Live Agent06:38Youtube video: How to Monitor Twitter with LiveAgent
Live Agent
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Instagram

LiveAgent’s Instagram-integratie stelt u in staat om berichten die u zijn getagd of genoemd in, evenals reageren op eventuele opmerkingen over uw posts op sociale media. Bovendien hebt u met de algemene inbox van LiveAgent al uw tickets op één en dezelfde plaats, dus het is niet nodig om meerdere apparaten of accounts te controleren. Als gevolg hiervan bespaart LiveAgent uw vertegenwoordigers tijd, verbetert het hun reactietijden op vragen en verhoogt het tegelijkertijd de productiviteit van vertegenwoordigers. Probeer het vandaag nog en creëer meteen een sterke aanwezigheid op sociale media.

Viber

Met de Viber-integratie van LiveAgent kunt u Viber-berichten ontvangen en beantwoorden in uw algemene inbox. Bekijk hoe het werkt in onze demovideo!

Viber Integration Demo | LiveAgent | Live Agent01:55Youtube video: Viber Integration Demo | LiveAgent
Live Agent

Nuttige functies om je sociale media-ondersteuning te versnellen

U hoeft geen uren op sociale media te spenderen om uw klanten tijdig te beantwoorden.
man meditating with-phone in hand

Elk privébericht van sociale mediakanalen komt op dezelfde plaats terecht zoals emails, chats en oproepen.

LiveAgent - Automation Rules

Kies uit honderden triggers en voorwaarden om uw workflow en processen te automatiseren.

Departments and Tags

Gebruik specifieke labels of verscheidene afdelingen om uw sociale media ondersteuningskanalen te beheren.

Verhoog uw productiviteit door standaardberichten te gebruiken, bijlagen toe te voegen en notities in te voegen.

Peter Komornik

LiveAgent combineert uitstekende live chat, ticketing en automatisering die ons in staat stelt om uitzonderlijke ondersteuning te bieden aan onze klanten.

black Slido logo

Redelijk geprijsde software

We hebben het anders aangepakt dan de andere software op de markt. We bieden bepaalde kanalen aan als add-ons, wat u geld bespaart, vooral als u een groot aantal vertegenwoordigers heeft. Betaal alleen voor wat u gebruikt met onze transparante prijzen.

14 Dagen proefperiode
Geen kredietkaart nodig
en veel meer
$9 maand

Small business

 • Onbeperkte ticketgeschiedenis
 • 3 email addresses
 • 3 contact forms
 • 1 API key
$29 maand

Medium business

 • Everything in Small, plus
 • 10 email addresses
 • 3 live chat buttons
 • Departments management
$0 maand

Gratis

 • 7 dagen ticketgeschiedenis
 • 1 emailadres
 • & chatknop
 • 1 contact form

Een concurrentievoordeel hebben

Door uw sociale klantenservice te stroomlijnen tot helpdesksoftware, krijgt u een voordeel ten opzichte van uw concurrenten. Klanten willen gemakkelijk contact met u opnemen, zonder dat ze hoeven uit te zoeken welk socialmediakanaal het snelst is en de meeste kans heeft om een ​​antwoord te krijgen.

Houd er rekening mee dat goede oude emails geleidelijk worden vervangen door realtime live chat, callcentersoftware en berichten op sociale media. Met LiveAgent kunt u direct reageren. Door te investeren in klantenservicesoftware kunt u snelle, gemakkelijke en naadloze klantenondersteuning bieden.

Have a competitive advantage
How to choose the right help desk software

Verhoog klantenbehoud

Bedrijven kunnen het klantenbehoud verbeteren door middel van verschillende marketingstrategieën, waaronder het geven van geschenken, enquêtes en kortingen.

De meest vergeten strategie voor sociale media is echter het bieden van uitzonderlijke klantenservice. Daar is geen geheim voor. Tevreden klanten komen vaak terug.

Om een ​​uitstekende klantenondersteuning te krijgen, moet u uw klantenondersteuningsteam eerst uitrusten met een goede tool voor het beheer van sociale media.

LiveAgent verzamelt alle vermeldingen en berichten op één platform, waardoor uw klantenservicemedewerkers efficiënter en effectiever kunnen werken. Als gevolg hiervan verbetert u de klantenbetrokkenheid en dus ook het klantenbehoud.

Meer dan 30000 bedrijven zijn al overtuigd

Bekijk onze succesverhalen en getuigenissen om erachter te komen hoe LiveAgent uw klantenondersteuning een boost kan geven en de klantentevredenheid van uw zakenpartners kan verhogen.

Gebruik ons op welke manier u maar wil

LiveAgent past zich aan aan uw bedrijfsgrootte en sector. We hebben reeds organisaties van alle types en groottes geholpen. Bekijk wat ze over het gebruik van onze software te zeggen hebben.

Business bag - icon

Business Oplossingen

Start-ups & Bedrijven

Ondernemingen

Overheid

Onderwijs & NGO

Industry Solutions - icon

Industrie Oplossingen

E-commerce & Diensten

Reizen & Accomodatie

Marketing & Telecom

Entertainment

Redenen waarom u
sociale klantenservicesoftware zou moeten gebruiken

Hebt u zich ooit afgevraagd waarom bedrijven met hun klanten zijn gaan communiceren via sociale klantenservicesoftware in plaats van rechtstreeks via sociale media? Het is omdat ze het zat waren om via sociale media verschillende apparaten te monitoren, inloggegevens te delen en van tabblad te wisselen! Herkent u zichzelf in het volgende?

Smiley face icon

Het grote geheel niet zien

Weet u niet waarover u vorige gesprek met een klant ging omdat het zich op een ander kanaal bevond? LiveAgent houdt het bij.
Clock icon

Kostbare tijd verliezen

Schakelt u te vaak tussen verschillende soorten software? Laat LiveAgent het werk voor u doen.

Web icon

Moeilijk te beheren

Beheert u meerdere profielen op verschillende sociale netwerken? Met LiveAgent kunt u ze allemaal vanuit één dashboard beheren.

Wat is sociale media klantenservice?

Klantenservice voor sociale media is een relatief nieuwe softwareniche. Het belangrijkste doel is om elk bericht en elke vermelding van uw merk op verschillende sociale netwerken te verzamelen in één systeem van waaruit u met uw publiek kunt communiceren.

Het belangrijkste voordeel is dat u deel uitmaakt van het helpdesksysteem met meerdere kanalen stelt u in staat om klanteninteracties van andere klantenondersteuningskanalen op dezelfde plaats te bekijken. Bovendien wordt elk bericht verzameld in de universele inbox en vervolgens omgezet in uniforme tickets met de hybride ticketstream.

What is social media customer service
How to choose social support system

Hoe kiest u een sociaal ondersteuningssysteem?

Als u hebt besloten om uw sociale mediapubliek buiten specifieke netwerken te gaan ondersteunen, wilt u misschien alle vereisten voor het systeem opschrijven. In de eerste ronde moet u controleren of u uw emailcommunicatie naar dezelfde plaats gaat verplaatsen, waar u sociale-mediaberichten zult ontvangen.

Daarna kunt u overwegen live chatondersteuning aan te bieden, door toe een inkomend callcenter toe te voegen of door het bieden van selfserviceondersteuning via een kennisbank. Tenslotte wilt u misschien een platform hebben, zoals een klantenportaal, waar gebruikers al hun verzoeken kunnen vinden, vragen kunnen stellen aan een forum, verbeteringen kunnen voorstellen en feedback kunnen geven.

Aarzel niet, probeer LiveAgent vandaag nog

LiveAgent is de meest beoordeelde en de hoogst gewaardeerde helpdesksoftware voor KMO’s in 2020. Daar is een reden voor. We bieden helpdesksoftware van wereldklasse die een naadloze ervaring creëert voor zowel uw klantenserviceteam als klanten. Probeer LiveAgent vandaag nog met onze gratis proefperiode van 14 dagen , of probeer onze . We zijn blij met u als klant.

Don't hesitate, try LiveAgent today
Social media support comparison

Vergelijking van sociale media ondersteuning

Als u op zoek bent naar het beste helpdesksysteem met ondersteuning voor sociale media, is het een noodzaak om verschillende alternatieven te vergelijken. De helpdesk met meerdere kanalen bevat veel meer dan alleen social media connectoren. Ook al hebt u misschien niet alle functies nodig, het is essentieel om bepaalde kanalen toe te voegen terwijl uw bedrijf groeit.

Wat zeggen de cijfers over sociale media-ondersteuning?

ticketing email ticketing - icon

Sociale Media-Ondersteuning

65% van de mensen tussen de 18-34 geloven dat sociale media een doeltreffend kanaal is voor klantenservice.

Speed o meter - icon

Reactietijd

48% van de consumenten verwacht een antwoord op sociale media vragen en klachten binnen de 24 uur.Statista

Connect favourite VoIP provider and contacts icon

Vlotte ervaring

Meer dan 50% van de bedrijven meldt dat een van de meest kritieke klantenproblemen “het bieden van een naadloze klantenervaring via meerdere kanalen is.” Incite Group

call center cloud based call center software - icon

Digitaal versus Stem

57% van de klanten contacteert liever bedrijven via digitale media zoals email of sociale media dan gebruik te maken van stemondersteuning. Ameyo

Brand loyalty stems from good service

Merkloyaliteit ontstaat bij een goede service

Vriendelijke medewerkers of klantenservicemedewerkers zorgen voor een gedenkwaardige ervaring die ervoor zorgt dat consumenten bij een merk blijven, voor 73% van de klanten.

Die ervaring bieden kan eenvoudig zijn als u weet wat het inhoudt. Volgens , een expert in klantenservice, moeten vertegenwoordigers van de klantenondersteuning tijdig, op een persoonlijke manier en nooit vergeten extra vragen te stellen. Als een klant u bijvoorbeeld vraagt ​​om zijn probleem snel op te lossen, vraag hem dan hoe snel om aan zijn verwachtingen te voldoen.

Vergeet niet dat loyale klanten het rendement op investering verhogen omdat ze de neiging hebben meer te kopen.

Alle ondersteuningskanalen op één en dezelfde plaats

LiveAgent’s klantenservicesoftware voor sociale media integreert met meerdere communicatiekanalen en biedt bijna 200 functies.

Related Articles to Klantenservicesoftware voor sociale media – OUD

LiveAgent klantenservice software beoordeling voor sociale media

Overweegt u LiveAgent voor uw klantenondersteuning op sociale media? Bekijk onze beoordeling en zie hoe het presteerde tijdens onze algemene test.

Helpdesksoftware voor kleine bedrijven

LiveAgent is de hoogst gewaardeerde helpdesksoftware voor kleine bedrijven in 2023. Ontvang een gratis proefversie en laat uw bedrijf meteen groeien!

Software voor klantervaring speelt een sleutelrol bij het verzamelen, organiseren en volgen van klantenfeedback in een modern bedrijf.

Nederlandse klantenervaring software

Software voor klantervaring speelt een sleutelrol bij het verzamelen, organiseren en volgen van klantenfeedback in een modern bedrijf.

LiveAgent verbetert de klantentevredenheid met een platform voor klantenbetrokkenheid via meerdere kanalen. Bekijk de voordelen van LiveAgent en overtuig uzelf.

Maak het waar met het platform voor klantenbetrokkenheid

LiveAgent is een gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve klantenservice software die de klantenservice verbetert, responstijd vermindert en klanttevredenheid en verkoop verhoogt. Het integreert diverse communicatiekanalen in één platform, waardoor het een geweldige tool is voor klantcommunicatie. Automatisering en gamificatie zijn ook essentiële functies voor software voor klantenbetrokkenheid.

Ontdek hoe klantenservice via sociale media uw klanten in staat stelt contact met uw bedrijf op te nemen en uw service naar een hoger niveau te tillen.

Klantenservice via sociale media

Klantenservice via sociale media is belangrijk vanwege het potentieel om snel klanten te bereiken. Sociale mediaplatforms vereisen een specifieke klantenservicebenadering vanwege hun openbaarheid en emotionele lading. Effectief gebruik van helpdesksoftware kan helpen bij het omgaan met de extra druk.

Klantenservicesoftware combineert een krachtige inbox, live chat, callcenter en een klantenportaal. Kies de juiste voor uw behoeften.

Nederlandse klantenservicesoftware

Klaviyo wordt geprezen om gebruiksgemak en prijsmodel. Freshdesk biedt omnichannel-helpdesksoftware en Google Analytics houdt website- en advertentieverkeer bij. Intercom is een zakelijke messenger en Klaus belooft de kwaliteit van de klantenservice te verbeteren. Zendesk biedt klantenservice met AI-bots en zelfbediening. SurveyMonkey biedt enquêtefunctionaliteit. LiveAgent wordt aanbevolen als de beste software voor klantenservices.

You will be
in Good Hands!

Join our community of happy clients and provide excellent customer support with LiveAgent.

Plan een demo

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

Close
Schedule a demo
Schedule a one-on-one call
 • How to achieve your business goals with LiveAgent
 • Tour of the LiveAgent so you can get an idea of how it works
 • Answers to any questions you may have about LiveAgent
Plan een demo
Start Free Trial x