Freshdesk ticketbeoordeling

Freshdesk-ticketing biedt een goed uitgebalanceerd en gemakkelijk te navigeren ticketsysteem met multi-channel mogelijkheden. De interface is bijna perfect en de functies zijn geweldig, inclusief aangepaste SSL, teamsamenwerkingsfuncties en kantooruren. Er zijn echter af en toe foutmeldingen en de prijzen kunnen hoog oplopen. Het inschrijvingsproces is zeer eenvoudig en stelt u in staat uw emailinboxen te integreren met de software. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, waaronder een gratis optie die u toestaat tot 10 agents te hebben en onder andere ticketing, kennisbank en rapportage biedt.
Freshdesk ticketbeoordeling
Compare Freshdesk ticketbeoordeling with other in: How Freshdesk ticketbeoordeling is doing on review portals
4.4
Average rating based on data from trusted review portals
8216 reviews

Freshdesk wordt beschouwd als een van de best presterende ticketsoftware en helpdeskoplossingen die op de markt verkrijgbaar zijn. In deze beoordeling bekijken we hoe de ticketing presteert en kijken we of dit de juiste oplossing is voor uw bedrijf.

Pricing
Starting from:
15   per maand
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.3
Gebruikservaring
4
Prijs
4
Implementatie
5

Key takeaways

Pros

  • Goed uitgebalanceerd ticketsysteem
  • Goed uitziende en gemakkelijk te navigeren interface
  • Bijna perfect in elk opzicht
  • Geweldige allrounder met tal van multi-channel mogelijkheden

Cons

  • U kunt af en toe een foutmelding tegenkomen
  • De prijzen kunnen hoog oplopen

Aan de slag met Freshdesk-ticketing

Freshdesk heeft een zeer eenvoudig registratieproces dat slechts enkele minuten in beslag neemt. Het proces helpt u ook met enkele basisinstellingen en stelt u in staat uw emailinboxen te integreren met het Freshdesk-ticketsysteem. U kunt ook uw collega’s uitnodigen, de URL van uw Freshdesk-app aanpassen en nog een paar andere. Sommige van deze opties kunnen ook worden overgeslagen, zodat u ze niet allemaal hoeft te doorlopen en u deze acties later kunt uitvoeren. Het is een redelijk goede optie en maakt de ervaring heel gemakkelijk.

Start met het gebruik van Freshdesk

Daarna wordt u rechtstreeks naar uw nieuwe ticketsysteem gebracht en kunt u vertrouwd raken. Er zijn zelfs enkele voorbeeldgesprekken in de proef om u een idee te geven van hoe het systeem werkt. Het geeft u ook een goed beeld van de interface, die eenvoudig te gebruiken en goed ontworpen is met duidelijke menuselecties en opties. Dit is praktisch en zou de workflow van iedereen te allen tijde gemakkelijk moeten maken.

Overzicht Freshdesk-tickets

U hebt het hoofdmenu in het linkerdeelvenster, waar u toegang kunt krijgen tot de belangrijkste tools die beschikbaar zijn in Freshdesk. Andere opties zijn te vinden in andere delen van de interface en zijn meestal gemakkelijk op te merken dankzij zichtbare knoppen met beschrijvingen. Voordat we naar het testgedeelte van deze recensie gaan, laten we eens kijken naar het overzicht van functies die Freshdesk biedt in hun ticketsysteem.

Freshdesk verslagen

Functies van het Freshdesk-ticketsysteem

Freshdesk biedt alle functies die u mag verwachten van eersteklas ticketsoftware. De eerste belangrijke functie is de Team Inbox die alle andere functies herbergt en mogelijkheden via meerdere kanalen biedt – wat betekent dat u vanaf één plaats op meerdere kanalen kunt reageren. Dit is een standaardfunctie in alle ticketoplossingen. Het biedt conflictdetectie, standaardantwoorden, slimme meldingen, aangepaste ticketweergaven, het samenvoegen van tickets en een activiteitenlogboek.

Functies van het Freshdesk-ticketsysteem

U kunt genieten van enkele samenwerkingsfuncties, SLA-beheer, AI-aangedreven ticketing, field service-ticketing en contextuele ticketing met aangepaste objecten. De selectie lijkt niet de grootste te zijn onder ticketsoftware, maar elk van deze functies is gebouwd met subfuncties die zorgen voor een solide productiviteit en workflow. Freshdesk-ticketing kan u helpen bij het afhandelen van emails, oproepen, live chats, Twitter, Facebook, klantenportaal en ecommerce.

Freshdesk - sociale categorie

Prestaties en gebruikerservaring van het Freshdesk-ticketsysteem

Nu komt het testgedeelte van de review. Ik heb het ticketsysteem van Freshdesk voornamelijk getest vanuit het oogpunt van de vertegenwoordiger om de juiste vertegenwoordigerservaring op te doen en te zien hoe het systeem in actie werkt. Ik heb mijn best gedaan om de meeste beschikbare functies uit te proberen om u te laten zien of Freshdesk de juiste keuze is voor uw bedrijf. Laten we er naar toe gaan.

Ik stuurde mezelf een testticket en was teleurgesteld toen ik ontdekte dat Freshdesk me hierover geen bericht had gestuurd. Ik zou niet achter het nieuwe ticket zijn gekomen als ik niet op het menu Tickets in Freshdesk had geklikt. Ik weet niet zeker of dit af en toe een bug is of een voorinstelling, maar ik heb geen meldingen ontvangen, zelfs niet bij de tweede email die ik naar mezelf heb gestuurd. Er waren helemaal geen visuele of geluidsmeldingen. Dit is niet geweldig, aangezien vertegenwoordigers die bezig zijn met andere taken geen idee hebben of ze een nieuwe email hebben ontvangen en ze alert moeten blijven.

Freshdesk - overzicht alle tickets

De ticketweergave na opening is geweldig en eenvoudig te begrijpen. U hebt de gebruikelijke antwoord- en doorstuurknoppen onderaan en enkele extra opties bovenaan. Aan de rechterkant ziet u informatie over uw klantencontact en ticketstatusopties die u dienovereenkomstig kunt aanpassen. Het is vrij eenvoudig te gebruiken en u zou geen problemen moeten hebben om te wennen aan de interface en ervaring.

Freshdesk - ticket test

Zodra u op beantwoorden klikt, onthult Freshdesk opmaakfuncties waarmee u uitgebreide ticketantwoorden kunt schrijven en waarmee u uw tekst kunt aanpassen. U kunt ook afbeeldingen, koppelingen, tabellen, code en andere bijlagen toevoegen. De functie voor standaardantwoorden is ook beschikbaar, maar ik zou het op prijs stellen als deze wat zichtbaarder was, omdat deze vaak uit het zicht verdwijnt tussen andere opties. Afgezien van dit kleine detail, is de selectie van functies geweldig en is het gebruik van alle functies in antwoorden een fluitje van een cent.

Freshdesk - antwoorden op een ticket

De tag-functie werkt erg goed. U kunt beginnen met het typen van de naam van de tag en kiezen uit de beschikbare selectie. Als alternatief kunt u daar een nieuwe tag maken als het systeem geen geschikte tag kan vinden. U kunt ook verder definiëren met welk type ticket u te maken hebt en u kunt kiezen uit meerdere opties, zoals vraag, incident, probleem, terugbetaling of een functieverzoek. Andere opties zijn ticketgroepen, status, prioriteit en vertegenwoordigerstoewijzing.

Freshdesk - ticket opties

Over het algemeen werkt Freshdesk-ticketing erg goed met weinig tot geen haperingen. De meldingen leken niet te werken, zelfs niet toen ik verschillende emailadressen probeerde, hoewel alle instellingen waren ingesteld om me op de hoogte te stellen wanneer er een nieuw ticket binnenkomt. Ondanks dit kleine probleem moet ik zeggen dat Freshdesk zeer goed ontworpen ticketsoftware heeft die gebruiksvriendelijk is voor elk type gebruiker.

Freshdesk-prijzen

Freshdesk biedt verschillende abonnementen met één gratis abonnement en drie betaalde abonnementen. Elk verschilt in de selecties van functies en upscales van elkaar. Laten we eens kijken wat u bij elk abonnement krijgt en welke Freshdesk-functies voor u beschikbaar zijn.

Gratis

Het gratis abonnement kost u niets en stelt u in staat om tot 10 vertegenwoordigers te hebben. Het biedt onder andere ticketing met emails en sociale media, kennisbank, tickettrendrapport, analyse en rapportage, teamsamenwerkingsfuncties en 24/7 emailondersteuning.

Growth

Het Growth-abonnement kost €18 per maand per agent met maandelijkse facturering, of €15 met jaarlijkse facturering. Je krijgt alles van het vorige abonnement, en meer. Dit omvat automatisering, conflictdetectie, marktplaats-apps, SLA-beheer, kantooruren, aangepaste SSL en tijdregistratie.

Pro

Het Pro-abonnement kost €59 per maand per vertegenwoordiger met maandelijkse facturering, of @49 met jaarlijkse facturering. U krijgt alles van het groeiplan, en daarnaast aangepaste rollen, aangepaste rapporten, standaardformulieren, beheer van kennisbankversies, communityforum, CSAT-enquêtes, SLA-herinneringen en meer.

Enterprise

Het Pro-abonnement kost €95 per maand per vertegenwoordiger met maandelijkse facturering, of €79 met jaarlijkse facturering. U krijgt alles van alle eerdere abonnementen en plus sandbox, onbeperkte producten, beheer van vertegenwoordigersdiensten in verschillende tijdzones, bots voor emails en assistentie, auditlogboek, op vaardigheden gebaseerde routering, artikelsuggesties, kennisbankhiërarchie, standaardantwoordsuggesties en meer.

Besluit

Freshdesk levert precies wat u zou verwachten van een merknaam ticketsoftware. Het is echter niet perfect, ook al is het er heel dichtbij. Het zal geen enkel type gebruiker teleurstellen en het zal over het algemeen een geweldige ticketervaring bieden voor elke helpdesk, ongeacht het abonnement dat u besluit te kiezen. De prijzen kunnen duur worden bij hogere abonnementen, maar het is alleen aan u om te beslissen of het de moeite waard is om te upgraden.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Trage laadtijden in Freshdesk-accounts

Sommige gebruikers meldden dat ze erg lange laadtijden en time-outs ondervonden voordat ze bepaalde taken uitvoerden. U kunt proberen in te loggen via een incognitovenster in uw browser en kijken of het probleem zich daar blijft voordoen. Als het probleem niet verdwijnt, kunt u een HAR-bestand openen in uw browser en dit naar Freshdesk-ondersteuning sturen om u te helpen met het probleem. Een HAR-bestand is een archiefindeling die alle interacties tussen uw browser en uw Freshdesk-site bijhoudt. U kunt online handleidingen vinden voor toegang tot HAR-bestanden voor verschillende browsers.

Problemen met ticketautomatiseringen van Freshdesk

Sommige gebruikers kunnen problemen ondervinden met ticketautomatisering. Ze presteren mogelijk niet. De meest gebruikelijke oplossing is om de geldigheid van deze automatiseringsregels te controleren en dienovereenkomstig aan te passen. U kunt het gedeelte ‘Activiteiten weergeven’ bekijken van tickets die problemen hebben met automatiseringen en de volgorde van uitvoering van bepaalde regels controleren. U moet er ook voor zorgen dat er geen wijzigingen zijn aangebracht in de regels, dus controleer op ongeldige ticketeigenschappen. Als u het probleem niet zelf kunt oplossen, neem dan contact op met het ondersteuningsteam van Freshdesk voor hulp.

Product reviews

LiveAgent biedt meer mogelijkheden als het gaat om klantenondersteuning. Het is de ultieme oplossing voor uw bedrijf. Kies één van onze drie betalende abonnementen of kies voor afzonderlijke functies.

Op zoek naar een Visie-alternatief?

LiveAgent is een alternatief voor Vision en biedt bedrijven veelzijdige helpdesksoftware waarmee zij uitstekende klantenondersteuning, verkoop en marketingvragen kunnen bieden via meerdere platforms. Om te migreren vanuit Vision kunt u een gratis plug-in gebruiken of contact opnemen met de klantenservice van LiveAgent. LiveAgent biedt veel functionaliteiten, zoals livechat en real-time analyse. Het wordt aanbevolen voor bedrijven die op zoek zijn naar veelzijdige hulpdesksoftware. Gerelateerde bronnen en informatie over LiveAgent zijn beschikbaar op de website.

LiveAgent biedt meer dan 175 handige functies, de snelste live chatwidget op de markt. Een callcenter en zelfs integraties van kanalen zoals Instagram.

Op zoek naar een LiveChat-alternatief?

Verschillende klanten hebben ervoor gekozen om over te stappen van ZenDesk naar LiveAgent voor hun ondersteuningstoolbehoeften. Ze prijzen de goede prijs-kwaliteitverhouding, de gebruiksvriendelijke interface en de competentie van de communicatie tussen de verschillende modules van de service. Bovendien wordt de service als stabiel ervaren, zelfs op mobiele platforms en is de klantenondersteuning goed. LiveAgent biedt ook geavanceerde automatiseringsniveaus en integraties met veel andere services.

Lees meer over de algemene verordening gegevensbescherming van de EU. Het primaire doel is om het beschermingsniveau rond de persoonsgegevens van EU-burgers te verhogen.

AVG

LiveAgent is een software voor klantenservices die integraties biedt met verschillende tools. Het bedrijf biedt ook een demo en gratis proefperiode aan. LiveAgent heeft ook een ondersteuningsportaal en een gegevensmigratiesysteem. Het bedrijf is trots op zijn klantenbeoordelingen en onderscheidingen en omschrijft zichzelf als een VoIP-partner. LiveAgent biedt ook een blog, een woordenlijst, webinars en een kostencalculator. Het bedrijf biedt oplossingen op het gebied van klantenservice, VOIP-telefoonsystemen, inkomend callcenter, selfservice en emailbeheer. Sales contacten en sociale media zijn ook beschikbaar voor klanten, en LiveAgent biedt een nieuwsbrief en updates. Het bedrijf waardeert relevante recente aanmeldingen en biedt inloggegevens zodra een account is geïnstalleerd. Het opstarten van een LiveAgent dashboard is momenteel in uitvoering.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo