Beoordeling van Froged-kennisbank

Froged is een gebruiksvriendelijke kennisbanksoftware met beperkte maar effectieve functies. Het biedt opties voor het toevoegen van tekst, afbeeldingen, video's, links en andere appendages. Froged heeft een eenvoudig te navigeren interface en biedt de mogelijkheid om mappen toe te voegen voor eenvoudige organisatie. De prijzen zijn op abonnementsbasis en variëren afhankelijk van de gewenste functionaliteit en het aantal gebruikersstoelen, wat het in vergelijking met andere concurrenten duur kan maken. Er zijn geen problemen met Froged, behalve dat sommige gebruikers meer geavanceerde teksteditorfuncties verwachten.
Beoordeling van Froged-kennisbank
Compare Beoordeling van Froged-kennisbank with other in: How Beoordeling van Froged-kennisbank is doing on review portals
4.7
Average rating based on data from trusted review portals
96 reviews

Froged biedt een geweldige kans voor gebruikers die vanaf het begin een kennisbank voor hun website willen ontwikkelen. Ze beschikken gemakkelijk over een intuïtieve interface die eenvoudigweg een plezier is om te gebruiken. De kennisbankfunctie is goed ontworpen en helpt u in…

Pricing
Starting from:
0.00   per maand
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Gebruikservaring
5
Prijs
4
Implementatie
5

Key takeaways

Pros

  • Een zeer goed ontworpen interface
  • Makkelijk te navigeren en te gebruiken
  • Eenvoudige maar effectieve kennisbankfuncties

Cons

  • Geen geavanceerde opties voor tekstbewerking
  • De prijs kan steil worden met duurdere abonnementen

Froged biedt een geweldige kans voor gebruikers die vanaf het begin een kennisbank voor hun website willen ontwikkelen. Ze beschikken gemakkelijk over een intuïtieve interface die eenvoudigweg een plezier is om te gebruiken. De kennisbankfunctie is goed ontworpen en helpt u in een mum van tijd een kenniscentrum te creëren. Het schrijven van artikelen is totaal onproblematisch, ondanks het ontbreken van een aantal geavanceerde tekstbewerkingsfuncties die sommige gebruikers van een hoger niveau misschien missen in deze verder geweldige applicatie. Froged wordt geleverd met een gratis abonnement, maar sommige gebruikers vinden het misschien een beetje duur bij het upgraden naar hogere abonnementen. Het is alleen aan u om te overwegen of de andere indrukwekkende functies de prijs waard zijn.

Aan de slag met Froged

Froged biedt vanaf het begin een geweldige gebruikerservaring. Aan de slag gaan met de gratis versie duurt letterlijk slechts een paar minuten dankzij de snelle en gemakkelijke registratie op de website. U kunt kiezen voor een gratis proefversie of u krijgt meteen de gratis versie. Zodra u de registratie hebt voltooid, zal Froged u een aantal vragen stellen om u te helpen specificeren waarop u zich wilt concentreren met hun oplossing. De opties omvatten het vergroten van de klantenbetrokkenheid, het verbeteren van uw klantenondersteuning of het verbeteren van een onboarding-ervaring. Froged houdt ook rekening met welk team u bent en toont je de relevante tools dienovereenkomstig. Tot nu toe zou ik zeggen dat dit een heel sterke start is.

Froged welkomstscherm met opties

Wanneer u de app voor het eerst opent, wordt u begroet door de optie om een demo in te plannen of een korte rondleiding door de webtoepassing te maken. Sommige softwareoplossingen hebben de neiging om gebruikers te dwingen tot demo’s, waardoor ze niet de mogelijkheid hebben om de software zelf uit te proberen. Het is geweldig dat Froged nieuwe gebruikers de mogelijkheid geeft om zelf te beslissen of ze de voorkeur geven aan een demo of een proefversie. Het zou even duren om de volledige Froged-functieset te dekken, aangezien het niet alleen een kennisbankoplossing is, maar eerder een volwaardige klantenervaringssoftware met meerdere functionaliteiten. Deze recensie richt zich uitsluitend op de kennisbankfunctie, en tot nu toe moet ik zeggen dat het een fluitje van een cent is om ermee aan de slag te gaan.

Froged introductie demo pop-up

De tutorial laat je precies zien waar u het kunt vinden – in de linker menubalk, onder de optie Ondersteuning. Klik op Kennisbank en dat is alles, u bent er. De interface in dit deel van de app is vrij eenvoudig en u hebt zelfs de mogelijkheid om uw eerste artikel rechtstreeks op het scherm te schrijven. Froged laat u niet omgaan met ingewikkelde stappen en het overslaan van veel vensters – u kunt meteen aan de slag en meteen beginnen met schrijven. Als alternatief kunt u de taalinstellingen configureren, maar met de gratis versie kunt u slechts één taaloptie gebruiken, die op elk moment kan worden gewijzigd.

Froged kennisbank

Gebruikerservaring en functies

Het werken met de Froged kennisbank is zeer intuïtief. Om een nieuw document aan te maken, klikt u eenvoudig op + Een nieuw document maken en u kunt beginnen met schrijven. De kennisbank ondersteunt tekst, afbeeldingen, video’s, links, knoppen en u kunt ook horizontale lijnen toevoegen om uw opmaak te verbeteren. Al deze bijlagen zijn gemakkelijk toegankelijk dankzij een enkele knop die alle beschikbare opties dekt. Het schrijven van artikelen in de Froged-editor is eenvoudig te gebruiken, zoals u zou verwachten (en hopen) van een teksteditor. De functies zijn niet vergelijkbaar met speciale teksteditor-applicaties, maar dat is niet noodzakelijk een slechte zaak voor elk type gebruiker.

Froged kennisbank artikelinstellingen

Als je al vooraf geschreven artikelen hebt, kun je ze gewoon kopiëren/plakken of direct uploaden naar uw kennisbank. Er is ook de mogelijkheid om alt-tags, metatitel en -beschrijving en meer aan uw document toe te voegen. Elk element dat u uploadt, zoals video’s en afbeeldingen, heeft zijn eigen kleine set instellingsopties. U kunt links naar afbeeldingen en alt-teksten toevoegen. Video’s bieden onder andere uitlijningsopties, een resizer en zelfs een optie voor automatisch afspelen. De keuze is niet heel groot, maar deze essentiële opties waren naar mijn ervaring ruim voldoende.

Er valt niet veel meer te zeggen over de Froged-kennisbank, aangezien de functieset vrij simplistisch is. U kunt de volledige lijst met artikelen in het linkerdeelvenster zien. Wat ik het meest op prijs stelde, was de mogelijkheid om mappen toe te voegen voor een snelle organisatie en categorisering van mijn artikelen. Gecombineerd met een eenvoudige en gemakkelijk te navigeren interface, was het werken met Froged een fluitje van een cent. Toegegeven, sommige geavanceerde tekstbewerkingsfuncties zouden welkom zijn, maar de afwezigheid ervan is niet genoeg om mijn algemene ervaring te beïnvloeden.

Prijzen

De prijzen van Froged zijn op abonnementsbasis en worden geleverd met vier abonnementen waaruit u kunt kiezen op basis van uw vereisten. Elk abonnement schaalt op en biedt extra functies, evenals extra gebruikersstoelen. Laten we ze allemaal eens bekijken en kijken wat ze te bieden hebben.

Gratis

Het gratis abonnement wordt geleverd met een volledig werkende kennisbank, maar het legt wel enkele beperkingen op aan de functionaliteit. Het is slechts beschikbaar voor één gebruiker en naast de kennisbank krijgt u een aanpasbare zakelijke messenger, Slack-integratie en tot 200 maandelijkse actieve gebruikers.

Grow

Het Grow-abonnement kost €66 per maand en biedt drie gebruikersstoelen. Naast functies van het gratis abonnement, krijgt u betrokkenheidsstatistieken, onbeperkte emails, op gebeurtenissen gebaseerde waarschuwingen, het volgen van gebruikersgedrag, Google Meet-integratie en tot 1000 maandelijkse actieve gebruikers.

Scale

Het Scale abonnement kost €290 per maand met zeven beschikbare gebruikersstoelen. U krijgt functies van de vorige twee abonnementen plus automatiseringsregels, productstromen, gedragsemails, NPS, meer integraties en de optie om Froged-branding uit waarschuwingen en e-mails te verwijderen. U krijgt ook tot 10000 maandelijkse actieve gebruikers.

Ondernemingen

Het Enterprise-plan is aanpasbaar en begint bij €740 per maand met een minimum van tien gebruikersplaatsen. De prijs verandert afhankelijk van het aantal gebruikers dat u nodig heeft en de functies die u kiest. U kunt een aantal actieve maandelijkse gebruikers kiezen en uw functieset aanpassen.

Besluit

Froged biedt een eenvoudige maar zeer gebruiksvriendelijke functie voor kennisbeheer die zijn werk goed doet. Er zijn niet veel problemen met Froged en wat ze bieden, maar sommige gebruikers willen misschien heroverwegen voor het geval ze een meer geavanceerde teksteditor verwachten van hun kennisbanksoftware. Het kan ook behoorlijk duur worden in vergelijking met andere concurrenten; u kunt echter ook bij het gratis abonnement blijven als het genoeg is, vooral omdat je daarmee nog steeds een volledige kennisbank kunt opbouwen. U krijgt naast de kennisbank ook een breed scala aan andere functies die de hogere prijs bij sommige abonnementen goedmaken. De kennisbank van Froged zal je niet teleurstellen, maar het is aan u om te overwegen of de andere functies u wat extra waarde geven voor de uiteindelijke prijs.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Hoe kan ik media toevoegen aan kennisbankartikelen in Froged?

Telkens wanneer u zich op een lege tekstregel in de Froged-editor bevindt, verschijnt er een +-knop. U kunt op deze knop klikken en kiezen wat voor soort ondersteunde media u aan uw artikel wilt toevoegen. De Froged-artikeleditor ondersteunt ook kopieer- en plakfunctionaliteit, zodat u afbeeldingen rechtstreeks in uw artikelen kunt plakken.

Hoe krijg ik toegang tot tekstopmaak in Froged?

U krijgt toegang tot kwalitatieve tekstopmaak door te dubbelklikken op tekst die is getypt in de Froged kennisbank editor. Er is geen optie om lettertypen te wijzigen, maar u kunt uw lettertype aanpassen met meerdere functionaliteiten.

Product reviews

Vraag klantenfeedback als een professional met de emailsjablonen voor feedback van LiveAgent. Onze 9 unieke sjablonen zijn klaar voor gebruik.

Emailsjablonen voor feedback

De tekst bespreekt het belang van effectieve productupdate-e-mails en het gebruik van sjablonen om professionele communicatie te bevorderen. Het biedt voorbeelden van feedback- en suggestieborden als interactieve methoden voor klantenfeedback en benadrukt het belang van een goede klantenervaring en snelle ondersteuning. LiveAgent wordt aanbevolen als klantenservicesoftware met meer dan 180 functies voor verbeterde klantenervaring en loyaliteit.

Het verzamelen van beoordelingen speelt een belangrijke rol in het succes van elk bedrijf. Leer hoe u ze kunt verzamelen en in uw voordeel kunt gebruiken.

Hoe beoordelingen verzamelen

Het verzamelen van feedback van klanten is essentieel voor elk bedrijf en er zijn verschillende manieren om dit te doen. Een professionele vertaler of een vertaaldienst kan helpen bij het lokaliseren van enquête-inhoud zonder fouten. Na elke verkoop is het belangrijk om een follow-up e-mail te sturen om te bedanken voor de aankoop en om feedback te vragen. Social media kan ook worden gebruikt om feedback te verzamelen via polls. Het stellen van vragen over verzendprocessen of toekomstige producten kan helpen bij het verbeteren van de services die aan klanten worden aangeboden.

Meer weten over BeenVerified? Bekijk ons overzichtsartikel om erachter te komen hoe het werkt en hoe het presteerde in onze tests.

BeenVerified beoordeling

LiveAgent biedt diverse klantenservicesoftware, VoIP-telefoonsystemen en inkomend callcentersoftware en heeft een partnerprogramma. Er zijn prijzen, functies en integraties beschikbaar met ondersteuning via het ondersteuningsportaal. Na aanmelding ontvangt u inloggegevens via e-mail. Cookies worden gebruikt op de website. Truecaller biedt betaalde opties om bellers te identificeren en nummers te blokkeren, met beperkte informatie voor internationale nummers en geen gratis proefversie. Spy Dialer geeft informatie over het opstarten van LiveAgent en de website maakt gebruik van cookies. Intelius bespreekt vooral LiveAgent's klantenservicesoftware en andere aangeboden oplossingen.

Het verzamelen van beoordelingen speelt een belangrijke rol in het succes van elk bedrijf. Leer hoe u ze kunt verzamelen en in uw voordeel kunt gebruiken.

Hoe beoordelingen verzamelen

Het verzamelen van beoordelingen speelt een belangrijke rol in het succes van elk bedrijf. Leer hoe u ze kunt verzamelen en in uw voordeel kunt gebruiken.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo