KnowledgeOwl kennisbank beoordeling

Compare KnowledgeOwl kennisbank beoordeling with other in: How KnowledgeOwl kennisbank beoordeling is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
492 reviews

KnowledgeOwl is speciale kennisbanksoftware die zich uitsluitend richt op kennisbeheer. Dit betekent dat de volledige functieset aan slechts één ding is gewijd en dat de verwachtingen hooggespannen zijn. KnowledgeOwl biedt een geweldige en vrij brede functieset in een zeer eenvoudig te navigeren…

Pricing
Starting from:
$ 79   per maand
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
3.7
Gebruikservaring
5
Prijs
1
Implementatie
5

Key takeaways

Pros

  • Eenvoudig te navigeren interface
  • Volledig uitgeruste kennisbank
  • Categorieën, autosaves en andere extra functies

Cons

  • Het is ongelooflijk duur

Aan de slag met KnowledgeOwl

KnowledeOwl is echte kennisbanksoftware die zich alleen richt op kennisbeheer. Dit maakt het een zeer gerichte oplossing met uitgebreide mogelijkheden voor het creëren van verschillende soorten kennisbanken. De software is geschikt voor afdelingen personeelszaken en klantenservice in bedrijven van verschillende groottes. Elk abonnement biedt een uitgebreide lijst met functies, dus de software ziet er vanaf het begin veelbelovend uit. Laten we eens kijken hoe u aan de slag kunt met KnowledgeOwl-kennisbanksoftware.

Het enige dat u hoeft te doen om KnowledeOwl uit te proberen, is een nieuw account te registreren met alleen uw emailadres, en u kunt aan de slag. KnowledgeOwl leidt u door het begin met een eenvoudige set opties waar u uw auteursnaam kunt invullen, uw kennisbank een naam kunt geven en een URL voor uw kennisbank kunt kiezen. Daarna wordt u welkom geheten in de interface en kunt u door de applicatie bladeren.

Kies de URL voor uw kennisbank

De interface ziet er vanaf het begin vrij schoon en opgeruimd uit. Er is een eenvoudig en subtiel kleurenschema, waarbij de belangrijkste menu-items bovenaan zijn gemarkeerd met een donkerblauwe kleur en het submenu aan de linkerkant in lichtgrijs. Het is eenvoudig en effectief, maar niet bepaald visueel opvallend. Dit is echter een simpele kwestie van smaak, dus ik zal er geen rekening mee houden in het beoordelingsgedeelte van de recensie. Het belangrijkste is dat de interface zeer functioneel en gemakkelijk te gebruiken is, zelfs door nieuwe gebruikers, wat het belangrijkst is in het geval van KnowledgeOwl.

KnowledgeOwl Artikelen overzicht

Aangezien KnowledgeOwl speciale kennisbanksoftware is zonder enige andere functionaliteit, is het helemaal niet nodig om naar de kennisbankfunctie te zoeken. U kunt het vanaf het begin invoeren en handleidingen en artikelen schrijven zonder te zoeken. U kunt echter vertrouwd raken met andere tools en functies in de kennisbank die in het bovenste menu zijn opgenomen. U kunt later de volledige bibliotheek van uw artikelen openen of de uitgebreide instellingsmogelijkheden verkennen. Er zijn veel opties, waaronder het wijzigen van het toegangsniveau tot uw kennisbanken, het instellen van de stijl en het ontwerp van uw kennisbank, beveiligingsopties en nog veel meer.

Kies het ontwerp van uw kennisbank

Gebruikerservaring en functies

De kennisbank nodigt u niet uit om het eerste artikel te schrijven, maar nodigt u uit om de eerste categorie te maken, wat nog beter is. Dit maakt het heel gemakkelijk voor u om uw kennisbank te organiseren voordat u deze begint te schrijven. U kunt uw kennisbank een naam geven en kiezen uit meerdere soorten bestemmingspagina’s voor uw categorie. Dat is niet alles; u kunt ervoor kiezen om achteraf een andere set instellingen te doorlopen, waar u opties voor artikelweergave, metabeschrijvingen van tags en nog veel meer kunt kiezen.

Maak een nieuwe kennisbankcategorie

Vervolgens kunt u beginnen met het schrijven van een artikel. U kunt beslissen of u helemaal opnieuw wilt beginnen, een artikel wilt maken op basis van een sjabloon, een bestaand artikel wilt kopiëren om als uitgangspunt te gebruiken, of de hoofdtekst van een ander artikel wilt delen. Eerlijk gezegd zijn dat behoorlijk goede opties om uit te kiezen. Ik heb voornamelijk de lege sjabloon uitgeprobeerd, zodat ik vanaf het begin een goed gevoel kon krijgen bij het schrijven. Op die manier kon ik de KnowledgeOwl-artikeleditor en al zijn functies goed bekijken.

Maak een nieuw artikel voor uw kennisbank

De editor van het kennisbankartikel is erg goed. Het heeft de juiste balans tussen overvloed aan functies, gebruiksvriendelijke interface en focus op schrijven zonder afleidende elementen. Ik heb niet gemerkt dat er iets bijzonders aan de hand is, maar er ontbreekt ook niets en ik kan niet echt een upgrade bedenken die de redacteur verder ten goede zou komen. Het bevat alles wat je nodig hebt om te schrijven zonder rommel, en dat is de juiste manier om het in mijn boek te doen.

U krijgt alle standaard bewerkings- en opmaakfuncties, de ondersteuning van media – foto’s en video’s, evenals andere opties, waaronder SEO, categorieën, auteurschap en nog veel meer. De editor heeft zelfs een autosave-functie die ik per ongeluk ontdekte omdat ik het uitstelde en KnowledgeOwl me in de tussentijd had uitgelogd. Dit is heel cool om te hebben, niet alleen voor uitstelgedrag, maar ook voor catastrofale scenario’s zoals de verbinding met internet verliezen, de batterij van de laptop bijna leeg is, enzovoort.

Prijzen

Nu kunnen we naar de prijsdetails gaan. KnowledgeOwl biedt drie tariefplannen, waarbij elk van hen de functieset opschaalt van de goedkopere. Ze kunnen extreem duur worden en zelfs het goedkoopste abonnement is aanzienlijk duurder dan andere softwareoplossingen die een kennisbank bieden. Elke extra auteur kost $20 per maand en elke extra kennisbank kost $40 per maand. Dit geldt voor alle abonnementen, aangezien elk van hen slechts één auteur en één kennisbank biedt. Laten we eens kijken wat u nog meer krijgt bij elk abonnement.

Flex

Dit abonnement kost $79 per maand voor één auteur en één kennisbank. U krijgt toegang tot alle functies (volgens de officiële KnowledgeOwl-prijzen), onbeperkte lezers, ondersteuning, beheer van gebruikerstoegang, aangepaste rollen en machtigingen.

Business

Het businessplan kost $299 per maand voor één auteur en één kennisbank. U krijgt alle eerdere functies van het Flex-abonnement, en bovendien 99,5% uptime SLA, prioriteitsondersteuning, HIPAA-naleving en de mogelijkheid om uw eigen SSL-certificaten te uploaden.

Ondernemingen

Dit plan is het duurste. Het kost maar liefst $999 per maand voor één auteur en één kennisbank. Alle eerdere functies en services zijn inbegrepen en bovendien krijgt u 99,9% uptime SLA, beveiligingsformulieren van leveranciers, 20% korting op professionele services en toegewijd accountbeheer.

Besluit

KnowledgeOwl is zonder twijfel geweldige kennisbanksoftware die elk type bedrijf zal helpen een verbluffende kennisbank te creëren. De functieset heeft alles wat nodig is en de interface is goed ontworpen, waardoor hij bijna perfect is, ware het niet voor de prijs. KnowledgeOwl kan ongelooflijk duur worden, en ik denk niet dat ik tot nu toe een duurdere kennisbanksoftware heb gezien. Hoewel het krijgen van KnowledgeOwl zeker geen vergissing zal zijn als je een geweldige kennisbasis wilt, moet u bereid zijn ervoor te betalen. Het is alleen aan u om erachter te komen of het u op de lange termijn een aanzienlijk rendement op investering zal opleveren.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Kan ik de instellingen voor het beoordelen van artikelen wijzigen in KnowledgeOwl?

Ja, u vindt de optie om de instellingen voor artikelbeoordeling te wijzigen onder de instellingenoptie in het hoofdmenu. Klik gewoon op Instellingen > Artikelbeoordelingen. U kunt kiezen tussen beoordelingen met een duim omhoog/duim omlaag, opties voor sterbeoordelingen, CTA-beoordelingstekst en tekst voor het indienen van beoordelingen.

Hoe maak ik subcategorieën van artikelen in KnowledgeOwl?

U moet eerst een artikelcategorie maken. De optie is zichtbaar na het invoeren van uw kennisbank. Wanneer u een categorie maakt en invoert, ziet u de optie om een subcategorie te maken om uw artikelen gemakkelijk te ordenen. U kunt ook een naam en een stijl voor uw subcategorie kiezen.

Product reviews

Vraag klantenfeedback als een professional met de emailsjablonen voor feedback van LiveAgent. Onze 9 unieke sjablonen zijn klaar voor gebruik.

Emailsjablonen voor feedback

De tekst bespreekt het belang van effectieve productupdate-e-mails en het gebruik van sjablonen om professionele communicatie te bevorderen. Het biedt voorbeelden van feedback- en suggestieborden als interactieve methoden voor klantenfeedback en benadrukt het belang van een goede klantenervaring en snelle ondersteuning. LiveAgent wordt aanbevolen als klantenservicesoftware met meer dan 180 functies voor verbeterde klantenervaring en loyaliteit.

Het verzamelen van beoordelingen speelt een belangrijke rol in het succes van elk bedrijf. Leer hoe u ze kunt verzamelen en in uw voordeel kunt gebruiken.

Hoe beoordelingen verzamelen

Het verzamelen van beoordelingen speelt een belangrijke rol in het succes van elk bedrijf. Leer hoe u ze kunt verzamelen en in uw voordeel kunt gebruiken.

Beoordelingen van kennisbanksoftware

Guru is een kennisbanksoftware waarmee je inhoudssuggesties op basis van AI, premium-ondersteuning en CSM- en implementatieservices kan krijgen. Het heeft een zeer goed afgeronde functionaliteit met veel functies, een gemakkelijk te gebruiken interface en een geweldige artikelredacteur. Het is ook redelijk geprijsd en biedt een gratis proefversie. Er kunnen echter problemen zijn met verbindingsproblemen, afbeeldingslevering en uitnodigingen.

Guru kennisbank beoordeling

Guru is een kennisbanksoftware waarmee je inhoudssuggesties op basis van AI, premium-ondersteuning en CSM- en implementatieservices kan krijgen. Het heeft een zeer goed afgeronde functionaliteit met veel functies, een gemakkelijk te gebruiken interface en een geweldige artikelredacteur. Het is ook redelijk geprijsd en biedt een gratis proefversie. Er kunnen echter problemen zijn met verbindingsproblemen, afbeeldingslevering en uitnodigingen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo