Beoordeling van de LiveAgent-kennisbank

LiveAgent biedt een eenvoudige en intuïtieve interface voor het creëren van een professionele kennisbank, inclusief functies zoals het toevoegen van afbeeldingen en het opzetten van forums. Bovendien biedt de software flexibele prijsopties voor bedrijven van elke omvang. Met LiveAgent kunt u eenvoudig uw klantenportaal beheren en aanpassen, zodat gebruikers een naadloze en professionele ervaring hebben.
Beoordeling van de LiveAgent-kennisbank
Compare Beoordeling van de LiveAgent-kennisbank with other in: How Beoordeling van de LiveAgent-kennisbank is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
3834 reviews

LiveAgent staat bekend om zijn helpdeskfuncties en dient ook als kennisbanksoftware. Het biedt alle tools die u nodig hebt om een klantenportaal te bouwen.

Pricing
Starting from:
gratis   maandelijks
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
4.7
Gebruikservaring
4.7
Prijs
5
Implementatie
4.5

Key takeaways

Pros

  • Gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface
  • Betaalbare prijzen
  • Toegankelijke en gebruiksvriendelijke functies

Cons

  • Geen voorbeeld op verschillende apparaten

Aan de slag met LiveAgent

Het maken van een gratis proefversie met LiveAgent is een eenvoudige taak. Het enige dat u hoeft te doen, is de gegevens op het aanmeldingsformulier in te vullen en even te wachten tot uw account is ingesteld. Zodra het klaar is, kunt u toegang krijgen tot de pagina Aan de slag.

LiveAgent handleiding om aan de slag te gaan

Deze pagina fungeert als een tutorial of een rondleiding die u kunt volgen om kennis te maken met de basisfunctionaliteiten van de software. Ik heb ervoor gekozen om het over te slaan, maar u kunt er later altijd op terugkomen.

Om aan uw kennisbank te werken, gaat u naar het Klantenportaal dat u in het paneel aan uw linkerhand kunt vinden.

LiveAgent's klantenportaal - kennisbank

Van daaruit gaat u naar een overzichtelijke interface waar u alle elementen van uw klantenportaal kunt toevoegen en beheren.

Het tabblad Klantenportaal biedt een menu met kennisbankartikelen, forums, feedback, suggesties en zelfs knoppen voor het beheren van mijn feedback.

Ik keek snel rond en toen was ik klaar om te beginnen met het schrijven van mijn kennisbankartikel. Op het tabblad Kennisbank in het menu Klantportaal vindt u een knop + Maken. Een vervolgkeuzemenu geeft u opties om een artikel te schrijven of een nieuwe categorie, forum of suggestiecategorie te maken.

Kennisbank maken in LiveAgent

Ik koos voor de eerste optie, die me rechtstreeks naar een kennisbankeditor bracht. U kunt meteen zien dat de hele gebruikersinterface functioneel en toch eenvoudig en toegankelijk is. Ik hoefde geen ondersteuningsartikelen te lezen of lang te proberen uit te zoeken wat ik moest doen.

Alles wordt met de gebruiker vooropgesteld. Zelfs het vak Titel schreeuwt tegen u , dus u vergeet het niet in te vullen.

Kennisgeving titelkennisgeving in LiveAgent

Rechts ziet u de status, of het artikel openbaar of intern beschikbaar is, en kunt u trefwoorden, een beschrijving, enzovoort toevoegen.

Ik speelde ermee om wat tekst aan te passen en afbeeldingen toe te voegen, en toen was ik klaar om mijn voltooide werk te publiceren.

Nieuw kennisbankartikel maken in LiveAgent

U kunt het artikel direct publiceren of opslaan als concept. Ik besloot de mijne te publiceren, gretig om te zien hoe het eruit ziet in het wild.

Om het artikel te bekijken dat ik zojuist heb gemaakt, klikte ik op de link direct onder de titelbalk en kon ik zien hoe mijn met pompoen gevulde kennisbankartikel eruitziet voor een externe bezoeker.

Preview van nieuw kennisbankartikel in LiveAgent

Gebruikerservaring en functies

U kunt LiveAgent op vrijwel alle gangbare browsers uitvoeren, waaronder Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox, Safari en Opera. Ik gebruikte Google Chrome en de ervaring verliep soepel zonder vertragingen of vertragingen. Kortom, mijn ervaring met de software van LiveAgent verliep erg soepel. Behalve dat de eerste installatie ongeveer een minuut duurde, was alles erg reactief zonder lange laadtijden.

Met deze kennisbanksoftware kunt u vrijwel alles aanpassen en aanpassen. Op het tabblad Ontwerp kunt u kiezen uit verschillende thema’s die u later kunt aanpassen zodat de pagina bij uw huisstijl past.

Met de kennisbank van LiveAgent kijkt u naar een zeer toegankelijk ontwerp waarbij een eindgebruiker duidelijk voorop blijft staan. U hoeft niet technisch onderlegd te zijn om er gemakkelijk doorheen te navigeren en alle functies die het biedt te gebruiken. Alles wat u nodig hebt om te gebruiken is opgenomen in de editor, dus u hoeft niet te veel rond te kijken.

Ook het toevoegen en aanpassen van afbeeldingen is super eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is de afbeelding uploaden en naar wens aanpassen. U kunt alleen de basisinstellingen aanpassen of u verdiepen in geavanceerde opties als u avontuurlijk bent ingesteld.

Geavanceerde afbeeldingsinstellingen in LiveAgent

Een geweldige kleine functie is de alternatieve tekstbalk. Hiermee kunt u vanaf het begin alternatieve tekst aan afbeeldingen toevoegen. Het helpt niet alleen bij uw SEO-inspanningen, maar u hoeft er niet op terug te komen en de afbeelding te bewerken nadat uw artikel al is gepubliceerd.

Het opzetten van forums is net zo eenvoudig als het schrijven van een artikel. Het is een geweldige optie als u contact wilt maken met uw websitebezoekers en een direct communicatiekanaal wilt openen, niet alleen tussen u en hen, maar tussen uw hele publiek.

Bewerk forum in LiveAgent

Ik moet zeggen dat ik een optie heb gemist om een voorbeeld van mijn kennisbank op meerdere apparaten te bekijken. Ik had graag de lay-out op mobiele apparaten gezien voordat ik het artikel publiceerde.

Over het algemeen is de gebruikersinterface vrij intuïtief, dus u hoeft waarschijnlijk niet veel ondersteunende documentatie te lezen om er uw weg in te vinden. Als u echter een helpende hand nodig heeft, is het ondersteuningsportaal van LiveAgent met hun eigen kennisbank heel gemakkelijk te vinden en staat het vol met nuttige artikelen.

Prijzen

LiveAgent biedt op abonnementen gebaseerde prijzen, dus het is gemakkelijk om op en neer te schalen volgens uw zakelijke behoeften.

Gratis

Dit niveau is volledig gratis. Het bevat een beperkt aantal functies, zoals 7-daagse ticketgeschiedenis, een chatknop, basisrapportage en nog een paar meer.

Ticket

Dit pakket van €15 per vertegenwoordiger/maand bevat uitgebreide versies van alle functies die u kunt vinden in de gratis versie, plus meer. De meest opvallende zijn onder andere de onbeperkte ticketgeschiedenis, integraties met behulp van API, white-glove setup en tijdregels.

Ticket+Chat

Voor €29 per agent/maand kunt u met deze abonnementslaag alle functies van eerdere pakketten en meer gebruiken. De meest opvallende toevoegingen zijn onbeperkte chatknoppen, feedbackbeheer, tijdregistratie, sociale netwerken en realtime bezoekersmonitoring.

Alles inbegrepen

Het populairste abonnementspakket van LiveAgent kost €49 per agent/maand. Bovenop alle functies van eerdere niveaus, kunt u uw eigen callcenter opzetten met IVR, video-oproepen, onbeperkte oproepopname, oproeproutering, doorverbinden en nog veel meer.

Besluit

De kennisbank van LiveAgent is naar mijn mening een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar een platform waarmee ze zonder veel gedoe een professioneel ogende kennisbank kunnen creëren. Hun gebruiksvriendelijke interface is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Alle functionaliteiten die u nodig hebt staan overzichtelijk op een plek waar u ze kunt vinden. Een ander ding om op te wijzen is dat de software van LiveAgent geen bugs bevat, voor zover ik weet, en helemaal niet laggy is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw werk door dergelijke ongemakken wordt onderbroken.

Al met al is dit een geweldige optie voor iedereen die een gebruiksvriendelijke oplossing nodig heeft met alle basis- en geavanceerde functies om een aantrekkelijk klantenportaal met kennisbankartikelen en forums te creëren.

Gemeenschappelijke kwesties en problemen

Ik kan de standaard kop- en voettekst in het thema van mijn klantenportaal niet wijzigen.

Ga naar Ontwerp en klik op Eigen HTML. Daar kunt u een HTML-code invoegen en de kop- en voettekst in uw klantenportaal aanpassen. U kunt een gedetailleerde videotutorial bekijken op hoe de kop- en voettekst wijzigen in het Montana-thema.

Ik gebruik een andere datum- en tijdnotatie dan die wordt weergegeven in mijn kennisbankartikelen.

Op het tabblad Taalmetagegevens van het venster Taal bewerken kunt u de datum & tijdnotatie voor een bepaalde taal

Product reviews

Als u op zoek bent naar een krachtig alternatief voor Kayako, overweeg dan LiveAgent. Het heeft de snelste chatwidget op de markt en heeft meer dan 179 handige helpdeskfuncties

Op zoek naar een Kayako-alternatief?

LiveAgent is een sterke concurrent voor Kayako als het gaat om helpdesksoftware. Met 4 scherp geprijsde kernpakketten en extra functies zoals rapportage- en analysefuncties en automatisering, biedt LiveAgent meer waarde voor uw geld. U kunt een gratis proefperiode van 14 dagen starten zonder kredietkaart nodig te hebben. Overweeg LiveAgent als u op zoek bent naar een volledig uitgerust Kayako-alternatief.

Schakel over van Hesk naar LiveAgent en krijg een ticketsysteem met meerdere kanalen dat sociale media afhandelt en een supersnelle live chatwidget.

Op zoek naar een Hesk-alternatief?

LiveAgent wordt geprezen door verschillende bedrijven als een effectieve klantenservice tool die de communicatie met klanten versnelt en de klantentevredenheid verbetert. Het kan helpen bij het categoriseren van tickets en bijhouden van statistieken. Gebruikers hebben opgemerkt dat het gebruiksvriendelijk is en geweldige functionaliteit biedt, zoals handige rapportagefuncties. Bovendien heeft het bedrijven geholpen om hun responstijd te verbeteren, de verkoop te verhogen en de conversieratio van betalende klanten te verhogen. Over het algemeen wordt het product ten zeerste aanbevolen als een betere oplossing dan andere producten met vergelijkbare prijspunten.

De beste live chat alternatieven bevatten een specifieke set functies die u klaarstomen voor succes. Ontdek wat ze vandaag zijn!

Ontdek het beste alternatief voor livechat

LiveAgent wordt geprezen als een gebruiksvriendelijke en functionele tool voor klantenondersteuning, waarbij verschillende kanalen zoals e-mail, telefoon en sociale media worden geïntegreerd. Het heeft geholpen bij het verbeteren van responstijd, klanttevredenheid en verkoop, en bespaart bedrijven tijd en geld. Verschillende bedrijven hebben de tool al sinds 2013 gebruikt en het wordt aanbevolen als een betere oplossing dan traditionele alternatieven.

Overweegt u LiveChat voor uw live chatbehoeften? Bekijk onze beoordeling en ontdek hoe het presteerde tijdens onze algemene tests.

LiveChat live chatbeoordeling

LiveChat is een snelle en betrouwbare live chatsoftware met eenvoudige implementatie en configureerbare functies. Het biedt ook extra communicatiekanalen zoals sociale media, WhatsApp en ticketing en biedt drie verschillende abonnementen met verschillende functies. Hoewel de hogere plannen duur zijn, is de prestatie van de live chatwidget van LiveChat geweldig zonder bugs of problemen en blijft het een geweldige kanshebber in het live chatspel. De interface is gemakkelijk te navigeren en hun registratieproces is zeer snel. De implementatie is een kwestie van seconden en het dwingt u niet door lussen terwijl u ermee bezig bent.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo