Verbeter de tevredenheid met terugbelsoftware

Laat uw klanten zien dat u hun tijd waardeert met geautomatiseerde terugbelsoftware.

 • ✓ Geen installatiekosten
 • ✓ 24/7 klantenservice
 • ✓ Geen kredietkaart nodig
 • ✓ Op elk moment opzegbaar
Gebruikt door
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Call center in help desk software - LiveAgent
Call Center Software

Klanten worden automatisch teruggebeld

Geef uw klanten de mogelijkheid om automatisch teruggebeld te worden als de lijn bezet is en er geen beschikbare vertegenwoordigers zijn om hun oproep aan te nemen of als ze gewoon op een later tijdstip teruggebeld willen worden.

Ons wachtrij-terugbelsysteem onthoudt de plaats van de klant in de wachtrij en wanneer ze aan de beurt zijn, belt het systeem hen automatisch terug.

Verbeter de ervaring van uw klanten vandaag nog met onze callcenter software.

 • GetApp leaders 2021
 • SourceForge leader fall 2021
 • Best help desk software

Nederlandse callcenter software met een slimme terugbelfunctie

De callcenter software van LiveAgent biedt een terugbelfunctie als onderdeel van de IVR-mogelijkheid (interactieve spraakreactie). In plaats van in de wachtrij geplaatst te worden, kunnen uw klanten nu een terugbelverzoek indienen door op één enkele knop te drukken.

U hoeft niemand in de wacht te plaatsen of u zorgen te maken dat hun plaats in de wachtrij verloren gaat. LiveAgent belt de klant automatisch terug zodra deze aan de beurt is.

De voordelen van terugbelsoftware

Met LiveAgent’s callcenter-wachtrij terugbellen, hoeven uw vertegenwoordigers de gevraagde terugbelverzoeken niet handmatig te controleren. De ingebouwde ACD-functionaliteit (automatische oproepdistributie) werkt synchroon met ons krachtige IVR-systeem om het nummer van de beller automatisch te behouden en in de wachtrij te plaatsen, naast het automatisch bellen van het nummer van de beller en het toewijzen van de oproep aan een geschikte vertegenwoordiger.

Geef uw klanten de mogelijkheid om teruggebeld te worden door uw contactcenterteam in plaats van in de wacht te moeten wachten. Door rekening te houden met hun tijd, verlaagt u het aantal afgebroken oproepen en ziet u een algemene toename van de klantentevredenheid.

Klanten verwachten elke keer dat ze contact opnemen met de klantenondersteuning een probleemloze ervaring. Door hen een automatische terugbeloptie te bieden, kunt u hen een naadloze service-ervaring bieden. Verminder vandaag de inspanningen van klanten en verbeter tegelijkertijd de klantentevredenheid en loyaliteit aan uw merk.

Hoe werkt de automatische terugbelfunctie?

Om de automatische terugbelservice te gebruiken, maakt u eenvoudig een IVR script met de terugbeloptie.

 

Customer support agent chatting live with client

Kostenefficiënte callcenter terugbelsoftware

Onze Nederlandse callcenter terugbelsoftware is een kosteneffectieve oplossing voor bedrijven van elke omvang. Met automatische terugbelopdrachten zijn er minder contactcentermedewerkers nodig om oproepen te beantwoorden, aangezien het aantal oproepen niet zo hoog zal zijn.

De automatische terugbelfunctie zorgt voor meer verkoopkansen

Loop geen potentiële verkoopkansen mis, simpelweg omdat uw klanten geen contact met u kunnen opnemen. Met de automatische terugbelfunctie zullen uw klanten minder snel gefrustreerd raken en hun telefoongesprekken afbreken. Door hen de kans te geven om automatisch teruggebeld te worden, kunt u meer omzet genereren en tegelijkertijd de klantentevredenheid verbeteren.

Customer service automated callback by LiveAgent
Unlimited call recordings in LiveAgent's call center software

Meer inzichten over gebruiksstatistieken

Verzamel meer inzichten over de service die u levert. Onze sterke rapportagefuncties tonen statistieken over uw virtueel callcenter, inclusief gemiste en beantwoorde oproepen, gespreksduur, toegewezen vertegenwoordigers en meer.

Met LiveAgent contactcenter software zijn er eindeloze rapportagemogelijkheden. Verdeel gegevens op dag, week, maand of aangepast datumbereik en maak een grafiek of diagram die het beste bij uw wensen past. Hoe meer kennis u heeft over de service die u levert, hoe meer u de klantentevredenheid en loyaliteit kunt verbeteren en vergroten.

Terugbel softwarefuncties

De automatische terugbelfunctie van LiveAgent bewaart de plaats van uw klant. Ze kunnen ophangen in de wetenschap dat hun nummer behouden blijft, dat hun plaats in de wachtrij veilig is en dat ze binnenkort worden teruggebeld.

Onze contactcentersoftware biedt een verenigde bureaublad met meerdere kanalen voor vertegenwoordigers. Met LiveAgent hebben uw contactcentermedewerkers toegang tot alle vragen van verschillende kanalen (sociale media, live chat, email, telefoon) in één interface.

Stel automatisering regels in om de productiviteit en workflow van uw vertegenwoordiger te verbeteren. Automatiseringsregels kunnen worden gebruikt om automatisch vervolgemails te verzenden, (callback)-tags aan tickets toe te voegen en meer.

LiveAgent callcenter terugbelsoftware is uitgerust met ACD-functionaliteit om een naadloze oproep te garanderen transfers en superieure klantenervaringen. Onze ACD-functie leidt bellers automatisch naar de meest geschikte agent/afdeling op basis van beschikbaarheid, prioriteit of willekeurige toewijzing.

Ons webgebaseerde callcenter is uitgerust met een krachtig IVR-systeem die klaar is om complexe IVR-structuren uit te voeren. Het IVR-systeem is eenvoudig genoeg om te gebruiken voor beginners, maar robuust genoeg om te voldoen aan de behoeften van professionele callcentra.

Het automatische terugbelsysteem van LiveAgent neemt al het zware werk uit uw handen, zodat vertegenwoordigers zonder onderbreking oproepen kunnen blijven beantwoorden. Wanneer een klant een terugbelverzoek aanvraagt ​​en ze aan de beurt zijn, zal het systeem automatisch hun nummer intoetsen en doorverbinden met een geschikte contactcentermedewerker.

LiveAgent callcentersoftware neemt automatisch elk inkomend en uitgaand gesprek op. Het systeem kan een onbeperkt aantal oproepopnames opslaan die kunnen worden gebruikt voor kwaliteitsborging, training, vlotte ticketoverdracht of juridische doeleinden. span>

De hybride ticketweergave van LiveAgent zorgt ervoor dat contactcentermedewerkers het probleemoplossingstraject van een klant via meerdere kanalen kunnen volgen terwijl ze in dezelfde ticketreeks blijven. Hybride ticketstromen helpen vertegenwoordigers om inzichtelijke en gepersonaliseerde reacties te geven die de klantentevredenheid en loyaliteit helpen verbeteren.

Ontdek wat geautomatiseerde terugbelsoftware voor u kan doen

Geniet van een gratis proefperiode van 14 dagen voor LiveAgent om te zien wat onze virtuele webgebaseerde callcenteroplossing kan doen voor uw bedrijf en klantenondersteuning, verkoop en marketingteams.

Meer dan 3.000 beoordelingen Trustpilot GetApp G2 Crowd

We bieden veel meer dan alleen geautomatiseerde terugbelsoftware

Naast full-stack callcentersoftware, is LiveAgent een one-stop-shop voor alles wat met klantenservice te maken heeft.

LiveAgent helpdesk tour

Verbind al uw sociale media accounts met onze contactcenter software om de productiviteit van uw medewerkers te verbeteren en de gegevens van uw klanten te beveiligen. Helpdesk software van LiveAgent kan worden geïntegreerd met Instagram, Twitter, Facebook, Facebook Messenger en Viber.

Proactive chat invitation in LiveAgent

Helpdesk software van LiveAgent beschikt over de snelste live chat widget op de markt. Geniet van geavanceerde functies zoals proactieve chatuitnodigingen, offline formulieren, pre-chatformulieren en een realtime typeweergave waarmee u kunt zien wat de klant in het chatvak typt voordat hij op verzenden klikt. De live chatmogelijkheden van het contactcentrum van LiveAgent helpen u de klantenbetrokkenheid te verbeteren, de verkoop te verhogen en tegelijkertijd de klantentevredenheid te vergroten.

LiveAgent helpdesk tour

Stroomlijn alle vragen van klanten naar een gecentraliseerde desktop voor vertegenwoordigers met meerdere kanalen met onze ticketingsoftware. Wijs tickets toe aan verschillende afdelingen en vertegenwoordigers en organiseer elke zoekopdracht op basis van labels, prioriteit of ontvangen datum. Bekijk het probleemoplossingstraject van elke klant van begin tot einde via verschillende ondersteuningskanalen en in een contextrijk formaat met onze hybride ticketstroom.

LiveAgent - What is knowledge base software?

Creëer en stileer uw eigen kennisbank met behulp van onze WYSIWYG-editor (What You See Is What You Get). Verbeter de klantentevredenheid door uw klanten zelfhulpmiddelen te bieden, zoals artikels met instructies, FAQ’s of gemeenschapsforums.

Haal het meeste uit uw oplossing voor terugbellen in de wachtrij

LiveAgent webgebaseerde callcenter software biedt veel meer dan enkel een wachtrij-terugbelfunctie.

Helpdesk software van LiveAgent bevat meer dan 200 handige functies die u helpen de workflow van uw vertegenwoordiger te stroomlijnen en het giswerk uit de klantenservice te halen. Verbeter de prestaties van uw vertegenwoordiger vandaag nog met LiveAgent.

Onze contactcenter software is ontworpen om goed samen te werken met andere applicaties. Integreer uw favorieten met onze callcenter software om maximale efficiëntie van vertegenwoordigers te bereiken, evenals een holistisch overzicht van het profiel van elke klant, compleet met eerdere aankopen en interacties met uw bedrijf.

Ons belangrijkste doel is uw succes. De klantenservice van LiveAgent is 24/7, 365 dagen per jaar beschikbaar op meerdere communicatiekanalen, waaronder Twitter, Facebook, Instagram, email, live chat, ons klantenportaal of de telefoon. Geef ons een seintje wanneer u ons nodig heeft, we helpen u graag verder. We bieden ook ondersteuning in meerdere talen, mocht u dit nodig hebben.

Agents building customer support portal

Eindeloze aanpassingsmogelijkheden

De terugbel software van LiveAgent is gecreëerd met het oog op flexibiliteit, schaalbaarheid en teamsamenwerking. Omdat elk bedrijf (ongeacht de grootte of de sector waarin het zich bevindt) andere wensen heeft, is ons contactcentrum volledig aanpasbaar.

Onze software kan worden geschaald voor activiteiten van elke omvang en elk doel, of uw contactcentrum nu gespecialiseerd is in inkomende klantenservice, uitgaande verkoop of beide. Onze professionele consultants of technisch personeel kunnen u helpen bij het creëren van de meest efficiënte, effectieve softwareoplossing die aan uw wensen voldoet.

Of u nu werkzaam bent in de gezondheidszorg, horeca, Software-as-a-Service, automobiel, e-commerce of de onderwijssector, LiveAgent kan worden afgestemd op uw wensen.

LiveAgent geavanceerde, betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor het terugbellen van wachtrijen​

Security lock and badge

De contactcenter software van LiveAgent is in overeenstemming met de AVG, Google OAuth Verified, HTTPS-versleuteld en slaat klantengegevens op in Tier-III + of IV of PCI DSS, SSAE-16 of ISO 27001-compatibele faciliteiten.

Person organizing information into tickets

De callcenter software van LiveAgent is volledig cloudgebaseerd. Krijg elke dag gemakkelijk toegang tot de sterke automatische terugbelfuncties van uw contactcentrum.

Woman holding PlayStation gaming controller in hands

Onze callcenter software met meerdere kanalen heeft alleen al in 2020 meer dan 20 onderscheidingen gewonnen, dankzij de mogelijkheden met meerdere kanalen, een sterk eigen beheersysteem van klantenrelaties en geavanceerde integraties voor het beheer van klantenrelaties. Ontdek hoe LiveAgent vandaag vlot overgangen van het ene kanaal naar het andere creëert.

Customer support agent chatting live with client

De callcenter software van LiveAgent wordt aangeboden tegen een freemium-prijsmodel. We bieden gratis callcenter software en een geavanceerde betalende versie met automatische terugbelopdrachten. Ons betalend software abonnement voor callcenters wordt aangeboden voor een betaalbare prijs. Betaal minder en krijg vandaag meer waarde met LiveAgent.

Bied gepersonaliseerde ervaringen

Geef uw klanten de mogelijkheid om contact met u op te nemen via de ondersteuningskanalen die zij verkiezen. Of het nu via live chat, email, spraak, video, sociale media of webchat is, LiveAgent staat klaar om een vlekkeloze klantenervaring via meerdere kanalen te bieden die uw klanten verwachten.

Bied zeer persoonlijke, deskundige en contextrijke service met ons terugbelsysteem en geniet van verbeterde langdurige klantenrelaties, hogere klantentevredenheid, verbeterde klantenloyaliteit en meer verkoopkansen.

LiveAgent CRM integrations
Live chat for business by LiveAgent

Bied ongeëvenaarde service met de Nederlandse terugbelsoftware

Probeer eens onze bekroonde callcenter terugbelsoftware. Test onze sterke integraties voor interactieve spraakreacties en beheer van klantenrelaties om te ontdekken hoe u vlotte klantervaringen kunt bieden via alle servicekanalen. Vraag een demo aan of start een gratis proefperiode van 14 dagen om alles te zien wat callcenter software van LiveAgent te bieden heeft.

Wat vinden onze klanten?

 • Partly

  Roman Bosch

  Partly

  Het is een genoegen om een ​​geweldig portaal te hebben die onze klantenservice verbetert.

 • HostingAdvice.com

  Christine Preusler

  HostingAdvice

  LiveAgent stelt onze vertegenwoordigers in staat om betere, snellere en nauwkeurigere ondersteuning te bieden.

 • covomo

  Karl Dieterich

  Covomo

  LiveAgent heeft ons geholpen om 2 belangrijke doelen te bereiken: de klantentevredenheid en de verkoop verhogen.

 • HEWO

  Hendrik Henze

  HEWO Internetmarketing

  We gebruiken LiveAgent sinds augustus en we zijn er erg tevreden over.

 • WebMaster Deals

  Razvan Sava

  Webmaster Deals

  Sinds we LiveAgent gebruiken, is onze responstijd met 60% verbeterd.

 • XperienceHR

  Taras Baca

  XperienceHR

  De conversieratio van onze betalende klanten is 325% gestegen in de eerste maand dat we LiveAgent hebben geïmplementeerd en actief...

 • TAZAR Group

  Andrej Ftomin

  TAZAR Group

  Ik moet zeggen, ik heb nog nooit zo'n professionele klantenbenadering meegemaakt.

 • The Workplace Depot

  Matt Janaway

  The Workplace Depot

  We vinden LiveAgent verreweg de beste live chatoplossing.

 • CSI Products

  Viviane Carter

  CSI Products

  We gebruiken LiveAgent voor al onze ecommerce websites. De tool is gemakkelijk te gebruiken en verbetert onze productiviteit.

 • Lucky Bike

  Christian Lange

  Lucky-Bike

  Met LiveAgent kunnen we onze klanten ondersteuning bieden, waar ze ook zijn.

 • Projure

  Jens Malmqvist

  Projure

  Ik kan LiveAgent aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in een betere en effectievere klantenservice.

 • Websignal

  Catana Alexandru

  Websignal

  Ik weet zeker dat we 90% van onze dag zouden besteden aan het doorzoeken van emails als we LiveAgent niet...

 • All British Casino

  Jan Wienk

  All British Casino

  Met LiveAgent zijn we in staat om onze spelers tevreden te houden door efficiëntere ondersteuning te bieden, wat resulteert in...

 • Norske Automaten

  Allan Bjerkan

  Norske Automaten

  LiveAgent is betrouwbaar, redelijk geprijsd en gewoon een geweldige keuze voor elk snel online bedrijf!

 • Study Portals

  Sissy Böttcher

  Study Portals

  We vinden het leuk omdat het gebruiksvriendelijk is en geweldige functionaliteit biedt, zoals handige rapportagefuncties.

 • TypoAssassin

  Peter Koning

  TypoAssassin

  We houden van LiveAgent - het maakt het ondersteunen van onze klanten eenvoudig.

 • Factorchic

  Aranzazu F

  Factorchic

  We bieden onze klanten graag de beste ondersteuningservaring. Daarom hebben we voor LiveAgent gekozen.

 • MyFutureBusiness

  Rick Nuske

  MyFutureBusiness

  Van installatie tot voortdurende ondersteuning en al het andere daartussenin, het team van LiveAgent blijft indruk maken.

 • 123 Nakup

  Vojtech Kelecsenyi

  123-Nakup

  LiveAgent bespaart ons elke dag honderden kostbare minuten door de klantenservice duidelijk en overzichtelijk te maken.

 • Betconstruct

  Rafael Kobalyan

  Betconstruct

  Onbeperkte vertegenwoordigers, email, sociale media en telefoonintegratie. Dat alles voor minder dan we betaalden bij onze vorige provider.

 • Atomer

  Martin Drugaj

  Atomer

  We gebruiken LiveAgent sinds 2013. We kunnen ons niet voorstellen dat we zonder LiveAgent werken.

 • AVMarket

  Ivan Golubović

  AVMarket

  Het is een kosteneffectieve oplossing die u kan helpen met een groot aantal ondersteuningsverzoeken via verschillende kanalen.

 • Antalya Consulting Language Center

  Rustem Gimaev

  Antalya Consulting Language Center

  Emails beantwoorden vanuit Outlook was zo moeilijk te beheren. Met LiveAgent weten we zeker dat elke email op tijd wordt...

 • tekRESCUE

  Randy Bryan

  tekRESCUE

  LiveAgent is zo geweldig. Met heel weinig tijd en moeite had ik het binnen een paar minuten aan de praat.

 • Marietta Corporation

  Timothy G. Keys

  Marietta Corporation

  Ik beveel het LiveAgent-product ten zeerste aan, niet alleen als een Kayako-alternatief, maar ook als een veel betere oplossing met...

 • eFortuna

  Mihaela Teodorescu

  eFortuna

  Het ondersteuningsteam reageerde altijd snel met snel te implementeren oplossingen.

 • TrustPay

  Hilda Andrejkovičová

  TrustPay

  Het helpt ons de aard van de tickets te categoriseren en statistisch bij te houden wat onze klanten het meest...

 • Nay

  Alexandra Danišová

  Nay

  We zien LiveAgent als een geweldige tool om met klanten te communiceren.

 • m:zone

  Samuel Smahel

  m:zone

  LiveAgent versnelde onze communicatie met onze klanten en gaf ons de mogelijkheid om ook met hen te chatten.

 • Volterman

  David Chandler

  Volterman

  Simpel gezegd - LiveAgent verslaat alles wat er is op deze, of zelfs hogere, prijspunten.

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het al ... LiveAgent!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig
Related Articles to Nederlandse terugbel software
LiveAgent is een bedrijf dat klantenservicesoftware aanbiedt, zoals VoIP-telefoonsystemen en selfservicesoftware. Ze hebben verschillende partnerprogramma's en bieden ook webinars en typetesten aan. Ze hebben diverse sales contactmogelijkheden en een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en kortingen. LiveAgent biedt ook een opstartpakket aan voor hun diensten. Hun website maakt gebruik van cookies en ze bieden de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek te plannen om te ontdekken hoe LiveAgent kan helpen bij het verbeteren van bedrijfsprocessen. Er is ook een contactformulier en een live chat beschikbaar om contact op te nemen met LiveAgent.

Hoe: Vooraf gedefinieerde antwoorden in LiveAgent

LiveAgent is een bedrijf dat klantenservicesoftware aanbiedt, zoals VoIP-telefoonsystemen en selfservicesoftware. Ze hebben verschillende partnerprogramma's en bieden ook webinars en typetesten aan. Ze hebben diverse sales contactmogelijkheden en een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates en kortingen. LiveAgent biedt ook een opstartpakket aan voor hun diensten. Hun website maakt gebruik van cookies en ze bieden de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek te plannen om te ontdekken hoe LiveAgent kan helpen bij het verbeteren van bedrijfsprocessen. Er is ook een contactformulier en een live chat beschikbaar om contact op te nemen met LiveAgent.

LiveAgent biedt diverse klantenservicesoftware, waaronder VoIP-telefoonsystemen, selfservicesoftware, inkomend callcentersoftware en meer. Neem contact op voor meer informatie.

Hoe maakt u chatknoppen in LiveAgent

LiveAgent biedt diverse klantenservicesoftware, waaronder VoIP-telefoonsystemen, selfservicesoftware, inkomend callcentersoftware en meer. Neem contact op voor meer informatie.

LiveAgent is een klantenondersteuningsoplossing die de reactietijd versnelt en zorgt voor consistentie in klantantwoorden. Start een gratis proefperiode.

Hoe tijdregels in LiveAgent in te stellen

LiveAgent is een klantenondersteuningsoplossing die de reactietijd versnelt en zorgt voor consistentie in klantantwoorden. Start een gratis proefperiode.

LiveAgent biedt geavanceerde functies voor effectieve klantenondersteuning, zoals een ticketsysteem, automatiseringsregels en rapportages. Met gamificatie en live chatfunctionaliteit verbetert het de efficiëntie van het team.

Ontdek LiveAgent

LiveAgent biedt geavanceerde functies voor effectieve klantenondersteuning, zoals een ticketsysteem, automatiseringsregels en rapportages. Met gamificatie en live chatfunctionaliteit verbetert het de efficiëntie van het team.

Maak kennis met de geautomatiseerde oproepsystemen. Begrijp de concepten voor klantenondersteuning diepgaand met eenvoudige uitleg van professionals.

Geautomatiseerde oproepsystemen

Maak kennis met de geautomatiseerde oproepsystemen. Begrijp de concepten voor klantenondersteuning diepgaand met eenvoudige uitleg van professionals.

Weet u het verschil niet tussen een inkomend en uitgaand callcenter? Ontdek het verschil en leer meer over de belangrijkste uitgaande functies.

Uitgaand callcenter

Ontdek de voordelen van LiveAgent, een aanpasbare helpdeskoplossing met meertalige ondersteuning en automatisering voor bedrijven. Bespaar tijd en geld met dit alternatief voor Crisp. Chat, call, video call, contact forms, en meer.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we ervan uit dat we uw toestemming hebben om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×
Plan een persoonlijk gesprek en ontdek hoe LiveAgent uw bedrijf kan helpen.

We zijn op meerdere data beschikbaar

Plan een demo